Zoom Android uygulaması YouTube canlı yayın desteği ile güncellendi - Haberler - indir.com

Zoom Android uygulaması YouTube canlı yayın desteği ile güncellendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-27 16:00:00
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Özellikle pandemi süresince oldukça popüler bir hale gelen çevrimiçi görüşme ve toplantı uygulaması Zoom ile ilgili olarak yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kısa bir süre önce de Zoom Android uygulaması için yeni bir özellik kullanılmaya başlandı. Artık Zoom toplantıları, aynı zamanda farklı bir platformda daha aynı anda gerçekleştirilebilecek.

Zoom Android uygulaması YouTube canlı yayın desteği ile güncellendi

Android mobil işletim sistemi için yayınlanan yeni Zoom uygulaması 5.4.0.434, canlı toplantıları aynı zamanda YouTube üzerinden de canlı yayına ulaştırma özelliğini kullanıma başlandı. Artık mobil üzerinden de YouTube’a canlı yayın Zoom bağlantısı üzerinden gönderilebilecek.

Instagram getirilen yaş sınırı ile gündemdeInstagram getirilen yaş sınırı ile gündemde

Bu yeni özelliğe ek olarak Zoom mobil ve masaüstü tüm platfromlarda uçtan uca şifreleme seçeneği de nihayet aktif edilmiş durumda. Nitekim güvenli iletişim konusunda oldukça önemli bir adım atılmış olundu. Yeni güncelleme ile birlikte birçok farklı yenilik de kullanıcılara ulaştırılmış durumda.

Bu özellikler arasında mobil cihaz üzerinden Microsoft SharePoint paylaşımı ve kanal içerisinde arama geliştirmeleri gibi farklı maddeler de yer alıyor. Şu an için yeni güncelleme, destekli Android işletim sistemi olan kullanıcılara Google Play Store üzerinden ulaştırılmaya başlanmış durumda. Google Play Store uygulama mağazası üzerinden uygulama güncellemeleri kontrol edilebilir.


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ