Yükselişi durdurulamayan Bitcoin 41 bin doları geçti - Haberler - indir.com

Yükselişi durdurulamayan Bitcoin 41 bin doları geçti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-08 14:33:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Kripto Para

Sadece dakikalar önce kripto para Bircoin 41 bin doları geride bıraktı ve tarihi bir rekora imza atmış oldu. Bununla beraber alt coin olan Ethereum da 1300$ seviyesini zorladı. Şu an itibariyle tepki satışları sebebiyle bir miktar azalma yaşanıyor. 

Kasım ayının ilk günlerinde büyük bir atağa geçen ve bugün rekor kırmayı başaran kripto para piyasasının artık önünde adeta kimse duramıyor. 16 bin seviyelerinden çıkışa başlayan Bitcoin şu an artık 41 bin doları geride bıraktı. Bircoin'in yanı sıra Ethereum da tarihi rekora doğru adım adım ilerliyor.

Bitcoin 400 Bin Doları Aşacak!Bitcoin 400 Bin Doları Aşacak!

Bitcoin 41 bin dolar rekorunu kırdı

Daha yaz ayları içerisinde Bitcoin ve kripto para piyasası ile ilgili karamsar düşünceler bulunurken bugünlerde rekordan rekora koşmaya başladı. Adeta her hafta bir rekora imza atan Bitcoin'in gelecek düşündürüyor. Bitcoin birimi tarihi boyunca 20 bin doları aşamadığı için son dönemler içerisinde bunun üzerine çıktığı her rakam rekor niteliğinde değerlendiriliyor. Dakikalar içerinde 41 bin dolar olan Bitcoin, bugünde bir rekora imza atmayı başardı ve 41.500 $ seviyelerini gördü. 

20 bin dolar seviyesinin üzerinde herhangi bir destek veya direnç olmadığı için Bitcoin grafik analizleri hakkında artık bilgi vermiyoruz. Dev yatırım fonlarının da güvenli olarak kabul edilmesiyle beraber son bir ayda iki kata yakın artış gözlemlendi. Bitcoin bu denli rekor kırarken alt coinlerde yerinde durmuyor. Diğer bir taraftan ise Ethereum da 1300$ seviyesine yaklaşmaya başladı ve 1289 $ seviyesini gördü. En son 2018 başlarında 1400$ seviyesine tırmanan Ethereum, her geçen gün o noktaya doğru adım adım ilerlemeye başladı. Piyasanın toplam değeri ise 1 trilyon doları geride bırakmış gözüküyor. Büyük rakorun ardından Bitcoin ve diğer birimler bir miktar tepki satışı gördü ve geriledi. Bitcoin hakkında elde edilen bilgiler şu an için bu kadardır. Gelecek günlerde yeni gelişmelerin yaşanması bekleniyor. 

 



PAYLAŞ