Youtube'un Google Play üzerinde yüklenme sayısı açıklandı - Haberler - indir.com

Youtube'un Google Play üzerinde yüklenme sayısı açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-04 13:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Popüler video uygulaması Youtube, Google Play Store üzerinde 5 milyar indirilmeye ulaştı.

Dünyanın en çok tercih edilen uygulaması Youtube, zaman içerisinde yenilenip gelişerek, kullanıcıların beklentilerini birçok anlamda karşılayan bir servis haline geldi. Youtube, ilk olarak kullanıma sunulduktan bir yıl sonra, teknoloji devi Google tarafından satın aldı. O dönemden beri yoluna sürekli yükselerek devam ediyor. Zaman içerisinde bu platforma alternatif video uygulamaları çıksa da kullanıcılar Youtube’un yerine başka bir şey koymayı tercih etmedi ve platform böylece popülerliğini korudu. Özellikle Android cihaz kullananlarda, uygulamanın yüklü olmadığı telefon neredeyse bulunmuyor.

Youtube, bu tercih edilirliğini güncel olarak ulaştığı indirilme sayısı ile de gösterdi. Görülen o ki platformun indirilme sayısı 5 milyarı buldu.

Youtube, Google Play Store’da 5 milyar indirilmeyi geçti

Video uygulaması denildiğinde birçok kişinin ilk tercihi Youtube olarak göze çarpıyor. Bu anlamda uzun yıllardır kullanıcılarına hizmet veren video uygulaması Youtube, zaman içerisinde daha da gelişti. Aradığınız neredeyse her videoyu içerisinde bulabileceğiniz uygulama, Google Play üzerinde 5 milyar indirilme sayısına ulaşarak kendisinden söz ettirdi. Youtube’a alternatif olarak Instagram IGTV özelliğini getirmiş olsa da ve bunun yanında yine alternatif platformlar yer alsa da Youtube’un yerini alabilen henüz olmadı.

Geçtiğimiz sene içerisinde, Google Play de 5 milyar indirilme sayısına ulaşmıştı. Bu indirilme sayısı, Google Play’in 5 milyar indirilmeyi geçen ilk uygulama olmasını sağladı. Bu da bir işletim sisteminin uygulamadan daha çok tercih edildiğini göstermiş oldu.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ