YouTuber PewDiePie'ın yeni mobil oyunu Pixelings - Haberler - indir.com

YouTuber PewDiePie'ın yeni mobil oyunu Pixelings

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-20 20:03:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Zaman zaman elde ettiği başarılar ile adından söz ettiren ünlü YouTuber PewDiePie, bu seferde geliştirdiği bir oyun ile gündemde yer alıyor. Dünyanın en büyük YouTuber'ları arasında yer alan PewDiePie'ın yeni mobil oyunu, bugün itibariyle oyunsever ile buluştu. Rol yapma oyunları kategorisinde yer alan PewDiePie's Pixelings adlı oyun, App Store ve Google Play Store mağazalarından ücretsiz bir şekilde mobil cihazlara indirilebiliyor. 

Bildiğiniz üzere hiç şüphesiz dünyanın en popüler YouTuber'larından bir tanesi PewDiePie. 102 milyondan daha da fazla abone sayısı ile rakiplerini bir hayli geride bırakmayı başaran PewDiePie, YouTube üzerinden yayınladığı ve kendi ürettiği özgün içerikleri ile popülerliğini her geçen gün daha da artırmak ile meşgul. Elde edilen verilere göz attığımızda PewDiePie uzun bir süre daha dünyanın en büyük YouTuber'ı olmaya devam edecek gibi gözüküyor. Bu da elbette ki rakiplerini oldukça kıskandıran bir durumdur. YouTuber olarak başlayan üretime başlayan kişiler artık sadece YouTube platformunda değilde daha birçok alanda da kendini göstermeye başladılar. Birçok YouTuber, YouTube platformunun yanı sıra aynı zamanda farklı projelere de dahil oluyor ve bu sayede daha fazla kitleye ulaşma imkanı elde ediyor.

PewDiePie, Twitch Macerasına BaşlıyorPewDiePie, Twitch Macerasına Başlıyor

YouTuber'lar YouTube ile sınırlı kalmıyor

Kendilerini sadece YouTube ile sınırlandırmayan kullanıcılar çeşitli alanlarda da aktif olarak gelişim sağlamaya yönelik hareket ediyor. YouTuber'lık görevinin yanı sıra farklı işlere de imza atan YouTuber'lardan biri de şüphesiz PewDiePie. Ünlü YouTuber'da bugüne kadar birçok projede yer aldı ve bugün itibariyle de PewDiePie'nin en yeni projesi hayat buldu. PewDiePie birçok projenin yanı sıra artık resmen kendi mobil oyununa da sahip. 

YoUTuber'ın bu heyecan verici oyunu PewDiePie's Pixelings şeklinde adlandırıldı. Söz konusu bu oyun hem Android hem de iOS platformunda ücretsiz olarak oynanabilecek. RPG türünde geliştirilen PewDiePie's Pixelings, pikseller üzerine kurulu olup daha çok 32 bit oyun dönemine ait grafiklere sahiptir. Oyunun temasına değinmek gerekirse elbette ki heyecan verici mücadeleler. Yani şöyle ki, içinde bulunduğunuz platformun sonuna kadar ulaşmak için önünüze çıkan engelleri aşarak ilerlemeye çalışacak, istilacıları ortadan kaldıracak ve çok daha güvenli bir şekilde ilerlemeye yönelik hareket edeceksiniz. Zorlayıcı PVP savaşlarının kazananı olmak için yönlendirdiğiniz karakterin gücünü ortaya koyun, stratejik planlamalar yapın ve hızla ilerleyerek oyunun kazananı olun. 

Söz konusu bu macera dolu oyun, YouTuber'ın hayranlarına ücretsiz olarak sunuyor fakat neredeyse birçok mobil oyunda olduğu gibi PewDiePie's Pixelings'de de oyun içi satın alımlar vardır. Fakat elbette ki PewDiePie's Pixelings oyunun içindeki satın alımlara maruz kalmak zorunda değilsiniz fakat oyun esnasında karşınıza çıkan reklamlardan oldukça rahatsız oluyorsanız en azından bu reklamları ortadan kaldırmak için satın alma işlemi yapabilirsiniz. Bugün itibariyle oyuncuların beğenisine sunulan PewDiePie's Pixelings oyununda yer almak için sizde hemen şimdi uygulama mağazanıza girerek oyunun adını yazın ve anında mobil cihazınıza indirerek maceranın heyecanını yaşamaya başlayın. 

 


PewDiePie hayranları, Wall Street Journal'ı hacklediPewDiePie hayranları, Wall Street Journal'ı hackledi

PAYLAŞ