YouTube yorum arama dönemi başladı - Haberler - indir.com

YouTube yorum arama dönemi başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-27 16:04:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Günden güne yeni özelliklere kavuşan YouTube’dan bugün yine bir güncelleme haberi geldi. Platform içinde yorum arama devrini başlatacak olan YouTube, içerik üreticilerinin videolarına yapılan yorumları yönetmelerini de kolaylaştıracak. YouTube’un yeni güncellemesiyle abone sayısıyla da arma yapabilme devrini de başlatıyor.

YouTube’un içerik üreticilerini yakından ilgilendiren yeni güncellemesi sayesine içerik sahiplerinin yapılan yorumları filtrelemesi mümkün olacak. Dünyanın en popüler video içerik platformu olan YouTube, içerik üreticilerinin kendilerine soruların soruları daha kolay görüntüleyebilmeleri ve yorumları yapan kanalları abone sayılarına göre ayırabilmelerini kolay bir hale getirmek için, yorum bölümünde yeni bir filtreleme seçeneği sunmaya başlıyor. Bu sistemi geliştirebilmek için bir süredir çalışmalar yapan platform yeni özelliğinin detaylarını, bugün yayınladığı bir blog yazısında açıkladı.

YouTube Music’e “haftalık keşif” listesi geldiYouTube Music’e “haftalık keşif” listesi geldi

YouTube yeni arama filtresi yayınladı

Youtube'a 'Şimdi Kaydet-Sonra İzle' Desteği Geldi!

Yorum filtreleme sistemi ile daha iyi bir arama metodu geliştirmeyi amaçlayan platform bu sayede kullanıcı deyimlerini de bir üst seviyeye taşımak istiyor. Sadece içerik üreticilerini değil yorum yapan kullanıcılar içinde yeni filtreler sunan YouTube yorum kısmında “Yanıt durumu, soru içeriyor mu?, abone sayısı, abonelik durumu” seçeneklerini ekledi. Abonelik durumu seçeneği de, yorum yapan kullanıcının kanala abone olup olmadığını gösteren bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor.

Geçtiğimiz dönemlerde de anahtar kelime aramasıyla yeni bir arama sistemi getiren YouTube bu özelliğiyle başarısız olmuştu. Artık sunduğu yeni özelliklerde bir adım daha dikkatli olan platformun bu yeni sisteminin ilgi çekici olduğunu söylemekle birlikte zayıf bir özellik olduğunu da söyleyebiliriz. Ancak yine de YouTube’un bu yeni özelliğiyle başarıya ulaşıp ulaşamayacağını ilerleyen dönemlerde birlikte göreceğiz.


İlgili uygulamalar
YouTube CEO'sundan YouTube CEO'sundan "kanal doğrulama" karışıklığı özrü
YouTube doğrulanmış rozetlerini kaldırmaya başladıYouTube doğrulanmış rozetlerini kaldırmaya başladı

PAYLAŞ