YouTube video indirme özelliği aktifleşti - Haberler - indir.com

YouTube video indirme özelliği aktifleşti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-05 10:00:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Son zamanlarda alt yapısını ve özelliklerini sık sık değiştiren YouTube,  yeni bir güncellemesi ile karşımıza çıkıyor. Yepyeni YouTube Go özelliği sayesinde video indirme işlemlerini kolaylıkla yürütebileceğiz. YouTube, bu özelliği 125 ülkede aktif hale getirerek kullanıma açtı. Özelliğin kullanımı hakkında kısa bir açıklama yapan YouTube yetkilileri, bu yeni özellik sayesinde veri kullanımının azalacağına işaret etti.

Youtube Red programı kapsamında sunulan bu özellik sayesinde kullanıcılar izlemek istedikleri videoyu YouTube Go üzerinden indirerek bilgisayarlarına kaydedebilirler. Daha sonrasında aynı videoyu tekrar izlemek istediklerinde bu şekilde internet verilerini kullanmak zorunda kalmayacaklar. Arşiv yapmayı seven kullanıcılar için ise bulunmaz bir fırsat yaratılmış oldu. İnternette yer alıp kısa sürede kalkan videolar da bu durumdan nasibini alacak.

 

Video indirme işlemi yapan kullanıcıları, videokalitesini de seçebiliyor. Bunlar, düşük kalite, standart kalite ve yüksek kalite olmak üzere üçe ayrılıyor. Ayrıca, indirilen videolar, Bluetooth sayesinde diğer insanlarla da paylaşılabiliyor. Böylece video paylaşma işleminde internet kullanımı ortadan kalkmış oluyor. YouTube tarafından yapılan bu yeni uygulama kullanıcılardan tam not almayı başardı. son zamanlarda ortaya çıkan yüksek veri kullanımına neden olan uygulamalardan son derece şikayetçi. Bu durumda uygulama yöneticileri içerik bakımından daha az veri kullanımı sağlayacak bir takım düzenlemelere gitmeye başladı. YouTube'dan gelen bu adım kullanıcılar açısından oldukça sevindirici oldu.





PAYLAŞ