Youtube Premium'da Full HD video indirme aktif oldu! - Haberler - indir.com

Youtube Premium'da Full HD video indirme aktif oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-02 12:33:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Hem uygulaması ile hem de web sitesi üzerinden dizi, video ya da müzik dinleyebileceğiniz YouTube Premium uygulaması her geçen gün gelişerek kullanıcılarına birbirinden farklı imkanlar sunuyor. Geliştirici şirket, üç ay boyunca kullanıcılarına ücretsiz deneme imkanı sunan YouTube Premium uygulaması için kullanıcıların hoşuna gidecek bir haber daha verdi. Şöyle ki bu özellik sayesinde YouTube Premium kullanıcıları kaliteli boyutlarda video indirebilirler. Söz konusu bu özellik resmi olarak duyuruldu. İndirmiş olduğunuz videoları internet bağlantısı olmadan da seyredebilirsiniz. 

Bildiğiniz üzere oldukça fazla video, film ya da içerik seyretme platformu vardır. Fakat YouTube Premium uygulaması kullanıcılarına internet varken video indirme sunarak internet olmadığı zamanlarda da bu videoları seyretme imkanı veriyor. Bu da kullanıcıların beğenisini kazanan en önemli özelliklerden biridir. 

YouTube Premium Tamamen Ücretsiz OluyorYouTube Premium Tamamen Ücretsiz Oluyor

YouTube Premium, yüksek kaliteli video indirme imkanı sunuyor

Yüksek kaliteli içerik seyretme imkanı sunan YouTube Premium uygulaması üzerinden artık HD kaliteye sahip videolar indirerek internet bağlantınız yokken de bu videoları seyredebilirsiniz. Yapılan güncellemeden sonra kullanıcılar uygulama üzerinden en fazla 720p kaliteye sahip video indirebiliyordu. Reddit formuna üyelik işlemlerini gerçekleştirmiş olan kullanıcılar, iPhone kullanıcıların karşılarına kalite değerlerini gösteren bir ekran geldiğini dile getirdi. Söz konusu bu ekran görüntüsü, YouTube yetkilileri tarafından da görüntülendi. Ekran görüntüsünden de gördüğümüz üzere sonuç olarak uygulama üzerinde 1080p devre başlamış oldu. 

Şu an için çok daha yeni olan bu özellik sadece iOS platformlarda yer alıyor yani henüz Android kullanıcıları için sunulmuş değildir. YouTube bünyesinde görev yapan bir şirket sözcüsü, bu özelliğin birçok ülke de yer alacağının bilgisini verdi. Ülkemizin bu liste içerisinde yer alıp almadığı ise henüz elde edilen bilgiler arasında değildir. Bu konu ile ilgili güncelleme çok yakın zaman içerisinde yayınlanacak. 

Reklamsız bir şekilde içerikleri seyretmek isteyen YouTube kullanıcılarının isteklerini yerine getiren YouTube Premium, arka planda çalışan YouTube özelliği sayesinde de kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarıyor. YouTube Premium Music hizmeti aracılığı ile müzik dinleme imkanı da kolaylaştıran 1440p ya da 4K çözünürlükleri için herhangi bir çalışma henüz yok. YouTube Premium hizmetini 90 gün boyunca ücretsiz bir şekilde deneyebilirsiniz. Daha sonra kullanmaya devam etmek için aylık 16.99 TL ödemeniz gerekecek. Bunun yanı sıra aynı zamanda YouTube Music kullanıcısı olmak isterseniz de aylık 13.99 TL talebini olumlu bir şekilde karşılamak gerekiyor. 

13.99 TL'lik ücret, sadece YouTube Music uygulamasını kullanmak isteyen kullanıcılar için geçerli bir durumdur. Şöyle bir durum var ki, YouTube Premium uygulamasına sahip olan kullanıcılar zaten müzik uygulamasından da faydalanabilecekler. Akıllı cihazınızı kendi tercihleriniz doğrultusunda daha verimli hale getirmek isterseniz sizde YouTube Premium uygulamasından faydalanabilirsiniz. YouTube'un sunduğu hizmetlerden kusursuz bir şekilde faydalanmak ve kullanımınızı genişletmek adına sizde şirketin sunduğu yan hizmetlerden faydalanın. Yüksek kaliteli video seyretme ve indirme işlemlerini YouTube Premium üzerinden artık sorunsuz bir şekilde yapabilirsiniz. 

 


İlgili uygulamalar
YouTube Premium Türkiye kullanıcıları için açıldıYouTube Premium Türkiye kullanıcıları için açıldı
YouTube Premium, Youtuberları nasıl etkileyecek?YouTube Premium, Youtuberları nasıl etkileyecek?

PAYLAŞ