YouTube Premium Türkiye kullanıcıları için açıldı - Haberler - indir.com

YouTube Premium Türkiye kullanıcıları için açıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-17 09:30:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz yıl YouTube Red servisine son vererek YouTube Premium ve YouTube Music olarak iki farklı servis haline getiren YouTube, YouTube Premium hizmetini Türkiye için aktif hale getirdi.

Ülkemiz için 16,99 TL fiyat etiketine sahip olan servis üç ay boyunca ücretsiz bir şekilde kullanım fırsatı sunuyor. YouTube Premium aboneleri olan kullanıcılar YouTube'da reklamlar ile karşılaşmayacak ve arka planda çalma özelliğini kullanabilecek.

Youtube Music ve Youtube Premium, Youtube Red'in yerini alıyor!Youtube Music ve Youtube Premium, Youtube Red'in yerini alıyor!

YouTube Premium ve YouTube Music Türkiye'ye Geldi!

Apple Music ve Spotify servislerine rakip olacak platform YouTube Music servisi de aramıza katıldı. YouTube Music Türkiye için aktif hale gelmeye hazırlanırken Türkiye pazarına bir rakip hizmet daha ekleniyor. Mobil, bilgisayar ve televizyonlarda kullanabileceğiniz YouTube Premium hizmetinde hiçbir reklam ile karşılaşmıyorsunuz. Ek bir program indirmeden kullanabileceğiniz YouTube Premium hizmeti YouTube uygulaması içerisinde çalışıyor, videoları indirme fırsatı da sunan hizmet ile çevrimdışı video izlemekte mümkün oluyor.

YouTube Premium servisini incelemek için bağlantıya tıklayarak resmi sayfaya ulaşabilirsiniz.

YouTube Arkaplanda çalışacak!

Kullanıcılar tarafından uzun süredir talep edilen YouTube özelliği arkaplanda çalışma YouTube Premium servisi ile geliyor. YouTube Premium ile izlemek isteyeceğiniz bir video başka bir uygulamaya geçiş yaptığınızda kapanmadan çalmaya devam ediyor.

Google'ın Spotify ve Apple'ın Apple Music hizmeti gibi servislere rakip olarak piyasaya sürülen iki farklı hizmet kullanıcıların YouTube tarafından beklenen bir çok özelliğini karşılamakla birlikte diğer hizmetlere göre ortalama bir fiyat vererek kullanıcıları şaşırtmıyor.


YouTube Premium, Türkiye'de kullanıma açıldıYouTube Premium, Türkiye'de kullanıma açıldı
YouTube Premium Tamamen Ücretsiz OluyorYouTube Premium Tamamen Ücretsiz Oluyor

PAYLAŞ