YouTube Music'ten müzisyenlere çağrı - Haberler - indir.com

YouTube Music'ten müzisyenlere çağrı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-30 17:03:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Sosyal Medya

Geçtiğimiz haftalarda Türkiye’de kullanıma açılan YouTube Music, dijital müzik kütüphanesi pazarına da oldukça iddialı bir giriş yaparak tüm gözleri üzerine toplamayı başarmıştı. Uygulama özellikleriyle ön plana çıkmayı başaran YouTube Music ile ilgili bugün bir gelişme daha gündeme geldi.  YouTube yetkilisinin yapmış olduğu açıklamaya göre, YouTube Music Türkiye’de ki şarkıcılar için artık bir gelir kaynağı haline dönüşecek. 

Dünyanın en popüler içerik paylaşım platformu olarak lider olan YouTube, geçtiğimiz haftalarda YouTube Music hizmetini ülkemizde de kullanıma sunmuştu. Özel kampanyalarıyla kullanıcılara hitap eden platform diğer dijital müzik kütüphanelerinde olmayan özellikleriyle dikkat çekmeyi de başarmıştı.  Özellikle de platformunda bulunan videoları uygulamaya ekleyen YouTube bu adımıyla yankı uyandırmıştı ki, şimdide YouTube Music’in Türk şarkıcılar için bir fırsat olacağını duyurdu. 

YouTube Music Resmi Olarak YayınlandıYouTube Music Resmi Olarak Yayınlandı

YouTube Music Türk müzisyenleri destekleyecek 

Lansman gerçekleşti: Youtube Music hakkında bilmeniz gerekenler

YouTube Music’in tanıtılması için Türkiye’ye gelen “YouTube Kuzey Amerika Müzik Sektörü İş Geliştirme Direktörü” Waleed Diab bir açıklama da bulundu. Waleed Diab,  YouTube’nin Türkiye’de senelerdir kullanıldığının altını çizerek Türk kullanıcılarının YouTube’a olan sevgisine değindi. Türk kullanıcısının YouTube aşina olduğunu ve uygulamanın da platformdan büyük bir farkı olmadığını vurgulayan Waleed Diab,  uygulamanın YouTube kullanıcılarının memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak için geliştirildiğinin altını çizdi. 

Youtube Music neden tercih edilmeli?

YouTube Music geliştirilirken yapay zeka desteğinden yararlandıklarını açıklayan Diab, kullanıcıların sevdiği şarkıları dinlemeye devam ederken, uygulamanın onlara beğendikleri türlerde yeni şarkılar sunacağını da açıkladı. 

Türkiye’nin üretkenliğinden YouTube ümitli 

YouTube Music İle Müzik İndirme İşlemi Nasıl Yapılır?

Açıklamalarında Türkiye’deki müzik sektöründen de bahseden Diab, ülkemizin oldukça geniş bir müzisyen kitlesine sahip olduğunu açıkladı. Türkiye’nin kaliteli şarkıcılarının olduğunu belirten Diab, Türk insanın üretim konusunda da oldukça başarılı olduğunu düşündüğünü dile getirdi. Müzik sektöründe Türkiye pazarından ümitli olduklarını ifade eden Diab, Türk şarkıcılarının YouTube Music ile birlikte gelirlerinin artacağını da açıkladı. Müzisyenlerin şarkıları dinlendikçe para kazanacağını vurgulayan Diab, yeni şarkıcıların da YouTube Music sayesinde hem seslerini duyurma fırsatı yakalayacaklarını, hem de kazanç elde ederek daha iyi işler üretebilme konusunda da motivasyon kazanacaklarını söyledi. 

YouTube Music aboneliği ülkemizde farkı paket avantajlarına sahip. Bireysel kullanıcıysanız YouTube Music aboneliği bir ay ücretsiz deneme süresinden sonra 13.99 TL değerinde. Ancak 5 farklı kullanıcı için kullanım sağlayan paketi seçerseniz ödeyeceğiniz rakam sadece 20.99 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz.


İlgili uygulamalar
Youtube Music'in en iyi 5 özelliğiYoutube Music'in en iyi 5 özelliği
YouTube Music, Türkiye kullanımına açılıyorYouTube Music, Türkiye kullanımına açılıyor

PAYLAŞ