YouTube Music'e çevrimdışı arama özelliği geliyor - Haberler - indir.com

YouTube Music'e çevrimdışı arama özelliği geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-13 11:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Geçtiğimiz aylar içerisinde 500 milyon indirme sayısına çıkan YouTube Music, Android akıllı cihazlar için uzun bir zamandır beklenen yeni bir özelliğe kavuştu. 

Rakiplerine göre müzik pazarında geç yer alan Google, kurduğu dijital müzik platformu YouTube Music ile 500 milyon indirme sayısının üzerine çıktı. Şirket, kısa bir süre içerisinde elde etmiş olduğu bu büyük başarıların ardından kullanıcı deneyimini daha da geliştirmek için YouTube Music platformuna düzenli bir şekilde yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Android ve iOS tarafında uzun bir zamandır başarı ile çalışmalarına devam eden YouTube Music, geçtiğimiz Mart ayı içerisinde arayüz yenilemeleri de dahil olmak üzere bir takım değişiklikler ile kullanıcıları memnun etmeyi başarmıştı. Dijital müzik platformu şimdi ise Android akıllı cihazlar için uzun bir zamandır beklenen yeni özelliğine kavuştu.

Youtube Music ve YouTube birbirinden ayrılıyorYoutube Music ve YouTube birbirinden ayrılıyor

YouTube Music Android için çevrimdışı arama desteğine kavuşuyor

Geçtiğimiz aylar içerisinde 'şimdi yürütülüyor' menü tasarımını yenileyen YouTube Music, eklenen bu yeni özellik ile Android akıllı cihaz kullanıcıları için yeni bir 'İndirilenler' sekmesine daha sahip oluyor. Basit bir hareket ile şarkılar, albümler ve çalma listeleri arasında yapılan aramalar karşısına ortaya çıkan verileri getirecek yeni bir sekme, çevrimdışı olduğunuzda da kolaylıkla çalışabilecek. 

Bu haftanın ilk aylarında piyasada yerini alan YouTube Music 4.40 sürümü ile kullanıma açılan yeni özellik ile beraber arık kullanıcıların Kitaplık > İndirilenler sekmesini kullanmasına da gerek kalmayabilir. İnternet bağlantısı olmadan kullananların uzun bir zamandır beklediği bu özellik, şarkılara çevrimdışı bir şekilde erişmesine maalesef ki izin vermiyor. 

Şu an için sadece Android kullanıcıları için hizmete sunulan bu yeni özelliğin akıllı cihazlara gelmesi biraz daha zaman alacak g,ibi gözüküyor. Eğer uzun süre beklemenize rağmen özellik cihazınızda yerini almadıysa, Ayarlar > Uygulamalar > YouTube Music > Zorla durdur adımlarını takip ederek uygulamayı yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz.


İlgili uygulamalar
YouTube Music, anasayfada benzer şarkıların çalması için bir radyo listesi oluşturuyorYouTube Music, anasayfada benzer şarkıların çalması için bir radyo listesi oluşturuyor
YouTube Music için yeni bir tasarım yoldaYouTube Music için yeni bir tasarım yolda
YouTube Music tasarımı yenileniyorYouTube Music tasarımı yenileniyor

PAYLAŞ