YouTube Music tasarımı yenileniyor - Haberler - indir.com

YouTube Music tasarımı yenileniyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-08 15:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz yıl ana uygulamasının simgelerinde güncellemeye giden YouTube, şimdi ise YouTube Music uygulamasının simgelerini güncelliyor. Türkiye'de kullanan kullanıcılara ne zaman güncelleme geleceği şu anlık bilinmiyor. Dünyanın en büyük video paylaşım platformu olan YouTube, oldukça eski ve işlevsel bir mobil uygulaması bulunuyor. Bununla beraber YouTube’un mobil uygulamasındaki simgelerde oldukça klasik ve grafikler olarak eski bir görünüme sahip olarak gözüküyor. Ancak geçtiğimiz yıla kadar bu durum değişti. YouTube, geçtiğimiz yıl mobil uygulamasında güncellemeye gitti ve uygulama içi simgeleri yeniledi ve daha modern bir gönüme sahip oldu. YouTube uygulamasındaki modernleştirme çalışması şimdi ise şirketin müzik servisi YouTube Music’in mobil uygulamasında gerçekleştirilmeye başlandı.

YouTube Music’in simgeleri yenileniyor

YouTube Music, anasayfada benzer şarkıların çalması için bir radyo listesi oluşturuyorYouTube Music, anasayfada benzer şarkıların çalması için bir radyo listesi oluşturuyor

Uygulama sürümünden bağımsız bir şekilde yeni uygulama içi simgeleri sınırlı sayıda kullanıcı için erişime açan YouTube Music, görsel açıdan daha temiz bir görünüme sahip ve modern bir görünüm sunmayı hedefliyor. Yeni uygulama simgeleri boyut olarak küçülürken, diğer yandan daha çizgisel bir tasarıma sahip oluyor. YouTube Music’in yeni uygulama içi simgeleri, şuan için sadece sanatçı sayfaları ve müzik oynatıcının seçenekler menüsünde geçerli oluyor. Şuan YouTube Music’in yeni simgelerinin tüm kullanıcılara ne zaman sunulacağı ise bilinmiyor. Ancak YouTube Music’in simgeleri iki aydır test aşamasında olurken, yakın zamanda tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.

YouTube Music pazardaki Spotify gibi uygulamalara rakip olarak çıkmışken, geliştirilmeye devam ediliyor.


İlgili uygulamalar
YouTube Music için yeni bir tasarım yoldaYouTube Music için yeni bir tasarım yolda

PAYLAŞ