YouTube Music önerilen özelliği kullanıma sunulacak - Haberler - indir.com

YouTube Music önerilen özelliği kullanıma sunulacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-21 20:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Piyasada yer alan dijital müzik platformlarından birisi olan YouTube Music için yeni özellikler görmeye devam ediyoruz. Dijital müzik servisi denildiği zaman akla ilk olarak pazarın lideri olan Spotify geliyor. Daha sonra ise Apple Music, YouTube Music, Tidal ve Deezer gibi birçok seçenek bulunuyor. Google geçtiğimiz haftalarda Play Müzik kullanıcılarının sahip oldukları kitaplıklarını YouTube Music’e aktarmayı sağlayan bir güncelleme yayınlanmıştı. Gelen yeni gelişmelere göre ise YouTube Music, önerilen özelliği bir sonraki güncelleme ile kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor. Henüz pazardaki yeni bir isim olan YouTube Music bu noktada kendisini geliştirmeye ve yeni özellikler getirmeye devam ediyor. Kullanıcı arayüzünü iyileştirmeye devam eden YouTube Music, gelen güncellemeler ile daha akıcı bir müzik deneyimi sunmayı hedefliyor.

YouTube Music için önerilen özelliği geliyor

Google Chrome’a sınırlama geliyorGoogle Chrome’a sınırlama geliyor

Bu ayın başında Google, YouTube Music için birçok yenilik getirmişti. Şimdi oynatılıyor arayüzünü ve kilit kontrollerinde birçok yeniliğe giden şirket, kullanıcılara daha temiz bir arayüz sunulmasını sağlamış oldu. Ancak hala geliştirmeleri süren şirketin bunlara ek olarak sıradaki şarkının ne olduğunu görmek için yukarı kaydırma hareketi kullanıma sunulmuştu. Diğer yandan şarkı sözleri ise bir başka sekmeye taşınmıştı.

Kullanıcıları tarafından uzun bir süredir beklenen söz konusu özellik olan dinlenen şarkıyla benzer şarkıları görebilme özelliği nihayet geliyor. Spotify’ın en büyük özelliklerinden birisi olan önerilen şarkılar özelliği, istediğiniz müzik türlerine göre birçok farklı müzik önerisinde bulunabiliyor. Yeni güncelleme YouTube Music servisinde önerilen özelliğini de kullanıcılara sunmuş olacak. Söz konusu bölüm ile beraber dinlemiş olduğunuz sanatçılara benzer diğer sanatçıları ve parçaları sekmenin aşağısında görebileceksiniz. Önerilen oynatma listeleri özelliği ile dinlediğiniz çalma listesine benzer listeleri de yine aşağı bölümde detaylıca göreceksiniz.


Google Chrome için karanlık tema kullanıma sunulduGoogle Chrome için karanlık tema kullanıma sunuldu
Google Chrome sekmeleri gruplamaya izin verecekGoogle Chrome sekmeleri gruplamaya izin verecek

PAYLAŞ