YouTube indirilen içerikleri cihazlar arasında senkronize edecek bir özelliği test ediyor - Haberler - indir.com

YouTube indirilen içerikleri cihazlar arasında senkronize edecek bir özelliği test ediyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-23 18:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Sosyal Medya

Premium deneyimini iyileştirmek için çalışmalarına hız kesmeden devam eden YouTube, Premium kullanıcıların indirmeler esnasında cihaz senkronizasyonu sağlayabileceği yeni bir özelliği test etmeye başladı.

Geçtiğimiz sene YouTube Premium hizmetiyle kullanıcılarına pek çok farklı yeni özellik sunan şirket bu deneyimi iyice geliştirmeyi hedefliyor. Son dönemlerde uygulamanın hem web, hem de mobil sürümü için yeni özellikleri test eden şirket bu kez Premium kullanıcılarının indirmelerini yönetebileceği bir özellik üzerinde çalışıyor. Premium abonelerinin içerikleri çevrimdışı oynatmaları için videoları indirmelerine izin veren YouTube, yakında aynı hesabı birden fazla cihazla senkronize etmeyi sağlayacak bir özelliği yayımlayabilir. Bu özelliği test etmeye başladığı öğrenilen şirketin özelliği ne zaman yayımlayacağı henüz bilinmese de, önümüzdeki yılın ikinci çeyreğine kadar kullanıcıların senkronizasyon özelliğine kavuşması muhtemel görünüyor.

YouTube da dahil olmak üzere hiçbir Google Servisleri'ne erişilemiyorYouTube da dahil olmak üzere hiçbir Google Servisleri'ne erişilemiyor

İndirmelerde senkronizasyon özelliği nasıl kullanılacak?

YouTube'un çevrimdışı cihaz ayarlarında, hem kararlı sürümü, hem de beta sürümü kullanan bazı Android cihazlarda ortak kullanılabilen yeni bir özellik tespit edildi. Söz konusunu özellik henüz çalışır durumda değildi ancak detaylı bir şekilde incelendiğinde YouTube Premium kullanıcılarının birden fazla cihazda video indirmesine izin vereceği ortaya çıktı.

YouTube'dan Shorts videolarını öne çıkaracak değişiklikler yapıyor

Arka plan ve indirmeler ayarlarında özelliğin bir sonucu olarak menüde, "Bu cihaza indirmeye izin ver" yazan bir açma / kapama düğmesi ile birlikte hangi cihazın senkronize edilmesi gerektiğini soran bir açılır pencere görülüyor. Özellik hakkında bilinenler şimdilik bu kadar, YouTube'un yeni özellikleriyle ilgili gelişmelerden sizleri haberdar etmeye devam edeceğiz.


İlgili uygulamalar
YouTube Türkiye'de temsilci bulunduracakYouTube Türkiye'de temsilci bulunduracak
YouTube'dan Shorts videolarını öne çıkaracak değişiklikler yapıyorYouTube'dan Shorts videolarını öne çıkaracak değişiklikler yapıyor

PAYLAŞ