Yılların efsane dövüş oyunu kısa süreliğine ücretsiz! - Haberler - indir.com

Yılların efsane dövüş oyunu kısa süreliğine ücretsiz!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-18 19:59:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Piyasadaki en popüler dövüş oyunu serisi olan Street Fighter oyun serisinin ilki 1987 yılında piyasaya sürülmüştü. O zamandan beri geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan oyunun en güncel yapımı ise üst seviye grafiklere sahip olan Street Fighter V olarak karşımıza çıkıyor. Capcom şirketinin bu serisindeki beşinci ve ana oyunu olan Street Fighter V, 2016 yılında piyasaya giriş yapmış olup PC ve PS4 kullanıcılarına sunulmuştu. Platformlar arası oynamayan da imkan tanıyan bu oyun için yeni gelişmeler mevcut. Öyle ki oyun Steam’de 1 haftalığına ücretsiz hale geldi ve bir hafta boyunca oyun ücretsiz olarak oynanabilecek.

Street Fighter V Steam’da Ücretsiz Oldu

Street Fighter 2’nin yapay zekasının hile yaptığı kanıtlandıStreet Fighter 2’nin yapay zekasının hile yaptığı kanıtlandı

Oyunun sürekli değil bir deneme amaçlı olarak ücretsiz hale geldiğini belirtelim. Oyunu birkaç gün boyunca ücretsiz olarak oynayabilecekken, kütüphanenize ekleyemeyeceğinizi belirtelim. Oyun normal şartlarda standart fiyatı 59.99 TL olurken yüzde 60’lık indirim ile beraber 23.99 TL fiyatla satılıyor. Bu indirimin sonlanmasına ise 1.5 gün kalmışken 5 gün boyunca da ücretsiz oynayabilme fırsatı oyunculara tanınmış durumda. Oyunu Steam sayfasına erişerek ücretsiz olarak deneyebilir ve indirimli fiyattan yararlanarak satın alabilirsiniz.

Minumum sistem gereksinimleri ise şu şekilde;

  • İşlemci: Intel Core i3-4160 @ 3.60GHz
  • Ram: 6 GB DDR3
  • Grafik kartı: Nvidia GTX 480, Nvidia GTX 570, Nvidia GTX 670
  • DirectX: DirectX 11
  • Ses Kartı: DirectX 11 destekleyen çoklu kanal herhangi bir ses kartı



Street Fighter V: Champion Edition çıkış tarihi açıklandıStreet Fighter V: Champion Edition çıkış tarihi açıklandı

PAYLAŞ