Yerli Üretim reeder P13 Lite Satışa Sunuldu - Haberler - indir.com

Yerli Üretim reeder P13 Lite Satışa Sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-19 11:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Türkiye son zamanlarda teknoloji alanında yerli üretim çalışmaları konusunda titizlikle davranıyor. Merkezi Türkiye olan teknoloji üretim firması Reeder, yakın zaman önde Samsun'da faaliyete geçirdiği akıllı cihaz üretim fabrikasının ilk çalışmalarını gün yüzüne çıkarmaya yönelik hareket etti. Reeder P13 Lite modeli ile çalışmalarını neticelendiren teknoloji şirketi, Türkiye sınırları içerisinde tamamen Türk yapımı olarak ürettiği ilk akıllı cep telefonunu satışa sunmaya hazır olduklarının bilgisini verdi. Teknoloji alanında aktif bir şekilde çalışma yürüten ve bunu da akıllı cihazını piyasaya sürerek gösteren reeder şirketinin yakın zamanda çok daha başarılı işlere imza atacağının izlenimi verdi. 

Geçtiğimiz yıl içerisinde yerli üretme planlamalarında sonucunda, Türkiye merkezli olan birçok firma çalışmalarını ülkemize taşıyarak burada aktif olarak üretim yapma yolunda ilerleme kat edeceklerinin haberini duyurmuştu. Bu şirketlerden biri de Reeder şirketiydi. Reeder daha önce ülke dışında ürettiği akıllı cihazların üretim mekanizmaların bir kısmını Samsun'da açtığı yeni fabrikaya taşıyarak üretim aşamasına burada devam ettiklerinin bilgisini vermişti. Türk girişimcilerin eseri olarak karşımıza çıkacak olan yeni akılı cihaz hakkında oldukça büyük beklentiler söz konusu. Samsun'da açılan teknolojik ürünler üretim çalışmaları ile gündemde yer almayı başaran Reeder fabrikasının ilk ürünü Reeder P13 MLite olarak karşımıza çıkıyor. Uzun süre üzerinde çalışılan ve sonunca çalışmaları neticelendiren Reeder, yeni akıllı cep telefonu ile piyasaya girmeye hazır. 

Reeder, yerli basketbol oyununu duyurduReeder, yerli basketbol oyununu duyurdu

Reeder P13 Lite'ın Özellikleri 

Samsun'da açılan fabrikanın ilk meyvesi olarak piyasaya sürülmeye hazır olan P13 Lite, şimdiden kullanıcılar tarafından merak konusu oldu. P13 Lite, 5.7 inç özelliği ile gelirken aynı zamanda 1.5 GHz 64 Bit 4 çekirdekli MediaTek MT6739 işlemci özelliği ile kusursuz olma yolunda ilerliyor. Bu özelliklerin yanı sıra aynı zamanda Android 8.1 Oreo Go Edition işletim sistemi, 1 GB RAM ve 16 GB depolama alanı gibi özellikleri ile dikkat çeken yerli üretim Reeder P13 Lite, fiyat kalite oranını doğru kullanan bir ürün olmasıyla dikkat çekiyordu.Teknolojik özelliklerin yanı sıra Türk ürünü olması ön plana çıkan P13 Lite, 1 GB RAM, 16 GB depolama, microSD bellek kartı desteği, 4.5 G özelliği, Bluetooth ve GPS gibi özelliklerine de sahiptir.

Kullanıcıların günlük ihtiyaçlarını karşılamak adına bir çalışma doğrultusunda üretilen Reeder P13 Lite, 8 Megapiksel çözünürlüklü Full HD video kayıt özelliği doğrultusunda gelirken ana kameranın 0.3 Megapiksel çözünürlüklü ikinci bir kamera sistemi doğrultusunda geldiğini de göz ardı etmemek gerekiyor. P13 Lite, şu an için Vatan Bilgisayar mağazalarında 999 TL fiyat etiketi ile satışa sunmaya hazır bir halde kullanıcılarını bekliyor. Teknoloji alanında çalışmalarına ivedilikle devam eden şirket ilk ürününü piyasaya sürmenin gururunu yaşarken aynı zamanda yeni çalışmaları ile de kullanıcıların dikkatini çekmeye yönelik hareket ediyor. Türk girişimcilerin ürünü olması ve fiyat kalite dengesini doğru orantıda kullanması hem şirketi hem de ürünü oldukça popüler hale getiriyor. 


Reeder yerli telefon fabrikasının açılışını yaptıReeder yerli telefon fabrikasının açılışını yaptı
reeder Sürükleyici Bir Mobil Spor Oyunu Daha Yaptıreeder Sürükleyici Bir Mobil Spor Oyunu Daha Yaptı

PAYLAŞ