Yerli realme C25, Türkiye piyasasına girdi - Haberler - indir.com

Yerli realme C25, Türkiye piyasasına girdi

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-28 11:15:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

6000mAh batarya, MediaTek Helio G70 işlemci, 48MP AI üçlü kamera sistemi ile kullanıcıların karşısına çıkan realme C25, TÜV Rheinland Yüksek Güvenilirlik Sertifikasına sahiptir. Çiğdem Siyahı ve Bodrum Mavisi olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile sunulan realme C25, aynı zamanda, güçlü bataryası ve uzun saatler dayanan pil ömrü ile dikkatleri üzerine çekiyor. 

realme'nin Türkiye'de üretimini ve tanıtımını gerçekleştirdiği realme C25, Süper Gece manzara özelliği, 48MP AI Üçlü Kamera, 6000mAh batarya, 6,5”HD+ çentik tasarımlı tam ekran ve sekiz çekirdekli MediaTek Helio G70 12nm 2.0GHz işlemci gibi özellikleri ile kend,i segmentinde ön plana çıkıyor.

Realme C25 Geekbench’de görüntülendiRealme C25 Geekbench’de görüntülendi

6000mAh batarya, 18W hızlı şarj ile konfor sağlıyor

Cihaz hakkında söylenenlere göre C25'in batarya gücü sayesinde kullanıcılar, 43,17 saat görüşme yapabilir veya 9,78 tur Mobile Legends: Bang Bang oynayabilirler. Aynı zamanda 25 saat devam eden YouTube videolarını seyredebilirler. Buna ek olarak da 115 saat boyunca Spotify'da müzik dinlemekte mümkündür. Yazılımın Hızlı Uygulama Durdurma özelliği, sık sık kullanılmayan uygulamaları algılar ve pil ömrünü uzatmak adına işlevsiz bir şekilde arka planda tutar. Akıllı Gece Şarj Koruyucu özelliği ise, batarya gücünü uzun süre korunak adına gece şarj sırasında batarya dolmak üzereyken, akıllı şarj özelliği aktif olur ve pil ömrünü uzatır. 

 MediaTek Helio G70 ile performansı artırıyor

realme C25, çok daha uzun süre pil ömrü ve daha yüksek performans sağlamak adına güç tüketimini azaltan, 12nm FinFET işleme teknolojisiyle donatılmış, MediaTek Helio G70 işlemci özelliğine sahiptir. CPU, hızı 2.0GHz’e kadar varabilen dört Cortex-A73 çekirdeğe sahiptir. realme C25 aynı zamanda Mali-G52 GPU’ya da sahiptir. Çift kanallı LPDDR4x bellek ile C25, kullanıcılar için daha performanslı bir deneyim sağlar.

48MP AI üçlü kamera dizilimi bulunuyor

realme C25, realme C Serisinde 48MP üçlü kamera dizilimine sahip olan ilk telefon olma özelliğine sahiptir. 48MP kamera ile 6000×8000’e kadar çıkan yüksek çözünürlükte olan fotoğraflar çekmek mümkündür. realme C25'in Süper Gece manzara modu, gece çekimlerinde parlaklık, ayrıntı ve renk anlamında daha kaliteli bir hale getirir. C25 aynı zamanda makro lens özeliğine de sahiptir. Cihazın bu lensini en küçük öğeleri ayrıntılı bir şekilde çekmek için kullanabilirsiniz. 8MP ön selfie kamerası, eşsiz selfieler çekmenizi sağlayacak AI Beauty, HDR ve Portre modlarını da cihazda yer alır.

TÜV Rheinland Yüksek Güvenilirlik Sertifikası

TÜV Rheinland Akıllı Telefon Yüksek Güvenilirlik Sertifikası, elektronik akıllı cihazlar için yüksek bir kalite standardına sahip olmanın yanı sıra sektör standartlarını belirler. Genç yaştaki kullanıcılar aktif yaşam tarzlarına hitap etmek için realme, TÜV Rheinland Yüksek Güvenilirlik Sertifikasına sahip realme C25’ün kalitesini sürekli artırmaya çalışıyor. 

Android 11 Tabanlı realme UI 2.0

realme C25, realme kullanıcı arayüzlerini kullanıcıların istediği şekilde, ücretsiz olarak birleştirmeye ve oluşturmaya imkan veren, realme UI 2.0 (Android 11 tabanlı) özelliğine sahip C serisindeki ilk realme akıllı telefonudur.  realme UI 2.0, kişisel bilgiler için  boş bir kimlik belirleyerek herhangi bir uygulama tarafından ele geçirilmesinin önüne geçiyor. 

 

 


Yeni Realme C25 tanıtıldıYeni Realme C25 tanıtıldı
Realme C25s resmi olarak tanıtıldıRealme C25s resmi olarak tanıtıldı

PAYLAŞ