Yenilenmiş Nokia 7.1 Avrupa'ya Sunuluyor - Haberler - indir.com

Yenilenmiş Nokia 7.1 Avrupa'ya Sunuluyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-29 19:25:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

HMD Global çatısı altında pazarda yer almaya devam eden Nokia’nın yeni modellerini görmeye devam ediyoruz. Son olarak geçtiğimiz ay ile beraber tanıtılan Nokia 7.1 cihazının yenilenmiş versiyonları Avrupa’ya girmeye  hazırlanıyor. Android One kapsamında yer alan Nokia’nın bu yeni akıllı telefon serisi üç farklı RAM seçeneği ile karşımıza gelmişti. Fakat Avrupa pazarında sadece 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolamaya sahip olan Nokia 7.1 modelini görmüştük. Şimdi ise marka yenilenmiş Nokia 7.1 cihazlarını kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor. Şirket tarafından gelen resmi açıklamaya göre yenilenmiş olan Nokia 7.1 modellerinin Avrupa’da satışa çıkacağı açıklandı.

Nokia 7.1 Avrupa’ya Giriş Yapıyor

Çentiksiz Tasarıma Sahip Nokia 3.1 Plus için Geri Sayıma BaşlandıÇentiksiz Tasarıma Sahip Nokia 3.1 Plus için Geri Sayıma Başlandı

Yenilenmiş versiyon ile gelecek Nokia 7.1 modellerini pazarda 4 ve 6 GB RAM seçenekleri ile göreceğiz. 330 Euro satış etiketine sahip olacak olan model ilk olarak Çek Cumhuriyeti bölgesinde ön siparişlere açılacak. GSMArena raporlarına göre söz konusu bu yeni modellerin 30 Kasım ile beraber resmi satışta olması bekleniyor. Ancak bu yenilenmiş versiyonların henüz Türkiye’ye giriş yapıp yapmayacağı bilinmiyor. Fakat önceki modellerin satışa çıkması ile beraber bu modellerinde yüksek bir ihtimalle ülkemizde satışı gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Orta üst segmente hitap eden Nokia 7.1 özelliklerini hatırlayacak olursak modelde 5.84 inçlik Full HD+ bir çentikli ekran yer alıyor. 1080 x 2244 piksellik bir çözünürlük sunan bu cihaza Qualcomm’un Snapdragon 636 işlemcisi eşlik ediyor. Nokia 7.1 modelinde yer alan ekranın HDR 10 desteğine sahip olduğunu da belirtelim. 14 nm teknolojisine sahip olan bu işlemci sekiz çekirdekli bir yapıda gelirken grafik birimi tarafında ise modelde Adreno 509 kullanılmış durumda. X12 LTE modeme sahip Nokia 7.1 cihazında çift arka kamera ve 3060 mAh’lik bir batarya bulunuyor. Arka yüzeyde yer alan kameraların Zeiss lens 12 ve 5 megapiksel olduğunu belirtelim.


Apple, Satışları Artırmak İçin Nokia'nın Yöneticisi ile AnlaştıApple, Satışları Artırmak İçin Nokia'nın Yöneticisi ile Anlaştı
Nokia 106 ve Nokia 230 Tekrar Satışta!Nokia 106 ve Nokia 230 Tekrar Satışta!
Nokia'dan 3 Yeni Akıllı Telefon Daha GeliyorNokia'dan 3 Yeni Akıllı Telefon Daha Geliyor

PAYLAŞ