Yeni Star Wars Oyununda Hedef 8 Milyon - Haberler - indir.com

Yeni Star Wars Oyununda Hedef 8 Milyon

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-09 15:32:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Filmleri ile gelmiş geçmiş en iyi sinema filmi olma hakkını elde eden Star Wars serüveni şimdiler ise oyunu ile devam etmeye hazırlanıyor. Star Wars'ın yeni oyunu Star Wars:Jedi Fallen Order'ın büyük kitleleri etkisi altına alarak olduk geniş bir alana hitap edeceği düşünülüyor. Electronic Arts, bu oyunu ile ciddi ölçüde kazanç elde edecek gibi gözüküyor, Şu an için geliştirme aşamasında olan Jedi Fallen Order oyununun satış rakamları, Electronic Arts (EA) tarafından açıklandı. Filmin ruhunu oyuna aktaracak olan bu Star Wars oyunu, ciddi satış rakamlarına ulaşacağı söyleniyor. Star Wars oyununun yanı sıra aynı zamanda Need for Speed ve Plants vs Zombies oyunlarının satış rakamları hakkında açıklama geldi. 

Çeşitli yatırımcılar ile bir araya gelen EA gelecek günlerde gerçekleştirecekleri planlarını ve aynı zamanda yine yakın zamanda gelecek olan oyunların ne kadar satacağı hakkında tahminler açıklandı. Electonic Arts CFO'su Blake Jorgensen, Jedi Fallen Order'ın yaklaşık 6 milyon ile 8 milyon arası kopa ürünün de satılacağının bilgisi verildi. Henüz isminin ne olacağı tam olarak belli olmayan Need for Speed 2in devam niteliğini taşıyacak olan oyunun ise 4 milyon ve yeni Plants vs Zombies oyununun ise en az bir milyon şeklinde satılacağı hakkında çeşitli tahminler söz konusudur. 

Yeni Star Wars oyunu iddialı

Jorgensen, bu bilgilerin yanı sıra aynı zamanda EA'in EA sports adı altında çıkardığı spor oyunlarının satış rakamlarında ciddi ölçüde düşüş yaşanacağının bilgisini verdi. Bu düşüşün sebebi olarak ise, 2018 yılında gerçekleşen Dünya Kupası'nı hedef gösteren Jorgensen, söz konusu kupanın FIFA 2019 satışlarını olumlu yönde etkilemek için önemli fayda sağladı. EA Sports FIFA 20, NBA Live 20, Madden NFL 20 ve NHL 20 oyunları ile de oyuncuların kusursuz bir spor oyunu keyfini yaşamasını sağlanıyor. 

Star Wars'ün yanı sıra gelecek olan Need for Speed ve Plants vs Zombies oyunları ile ilgili henüz pek fazla bilgi olmasa da oyunların yılın son çeyreğinde hayatımıza girmesi bekleniyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda her iki oyununda Xbox One, PlayStation 4 ve bilgisayarda oynanması bekleniyor. Plants vs Zombies oyununun bir shooter şeklinde tasarlanacağı hakkında söylentiler bulunuyor, bu söylentiler de daha önce gündeme düşen ve doğruluğu belli olmayan Plants vs Zombies: Garden Warfare 3 oyunu olacağı anlamına gerekiyor. Yani söylentiler bir birini tamamlayacak niteliktedir. 

Need for Speed adlı oyununun Ghost Games stüdyosu tarafından tasarlanması bekleniyor fakat stüdyonun ismi resmi olarak açıklanmış değildir. Yakın zamanda geleceği düşünülen yeni Star Wars oyununun Jedi Fallen Order’i Titanfall ve Apex Legends’in geliştiriciliğini üstlenen Respawn Entertainment tarafından yapılacağı açıklanmıştır. Oyun hakkında ilk senaryo fragmanı geçtiğimiz aylarda gerçekleşen Star Wars Kutlamaları esnasında yayınlandı. Star Wars: Jedi Fallen Order’i 15 Kasım tarihi itibariyle Xbox One, PS4 ve bilgisayarda oynanmak üzere satışa sunulacak. Oyun, Revenge of the Sith’in kaldığı yerden devam ederek oyunculara kusursuz bir aksiyon yaşatacak.





PAYLAŞ