Yeni Instagram mesajlaşma uygulaması Threads - Haberler - indir.com

Yeni Instagram mesajlaşma uygulaması Threads

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-27 17:17:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Facebook’un sahip olduğu popüler sosyal medya platformu Instagram için yeni mesajlaşma servisi Threads ile yeni özellikler sunulacak. Bu mesajlaşma uygulaması sayesinde karşınızdaki kişiye telefonunuzun şarj seviyesini bile paylaşabileceksiniz. Facebook tarafından üzerinde çalışmalarının sürdürüldüğü belirtilen Threads uygulaması ile arkadaşlarınıza hızınızı, batarya durumunuzu ve konumunuzu kolay bir şekilde paylaşabileceksiniz. Bu yeni uygulama tıpkı Instagram’da yakın arkadaş grubuna anlık fotoğraf paylaşmayı sağlayan özelliğe benziyor. Instagram bildiğiniz üzere daha öncesinde Snapchat’te yer alan 24 saatte kaybolan görseller özelliğini hikayeler kısmına eklemişti.

Instagram Threads Uygulaması Geliyor

Instagram'da sahte haberler için şikayet dönemiInstagram'da sahte haberler için şikayet dönemi

Kullanıcılar bu uygulama ile otomatik olarak bilgilerini arkadaşlarıyla paylaşabilecekler. Mesajlaşma tarafı Instagram’ın şuan ki DM bölümüne benzeyecekken, Threads ile arkadaşların hikayelerini görüntülemek mümkün olacak. Ayrıca popüler olan Snapchat veya TikTok gibi kullanıcıları da kendi hanesine katmayı hedefliyor. Facebook tarafından Threads uygulamasının ne zaman sunulacağı henüz açıklanmış değil. Son dönemde Facebook tarafından gizliliğe önem verilen davranışlar sergilense de, kullanıcıların özel mesajlaşma ve bu tarz ek uygulamalara olan güven problemi bulunuyor.

Bu noktada ayrıca uygulama üzerinden arkadaşlarınızla paylaşacağınız her bilgiyi ve ayrıntıyı Facebook ile de paylaşmış olacaksınız. Verilerin korunması noktasında bir dönem problem yaşayan Facebook, bu anlamda kötü bir geçmişe sahip durumda. Özellikle kişisel verilerin sızdırılması skandalı ile gündeme gelen şirket çeşitli cezalarda almıştı. Bakalım bu yeni uygulama kullanıcıları tarafından nasıl karşılanacak göreceğiz.


Facebook yönetimi Instagram'ın reklamlarını arttıracakFacebook yönetimi Instagram'ın reklamlarını arttıracak

PAYLAŞ