Yeni Assasin's Creed Brezilya'da geçecek - Haberler - indir.com

Yeni Assasin's Creed Brezilya'da geçecek

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-14 13:01:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Assassin's Creed Valhalla oyununun kıdemli yazarı bu heyecan verici oyun serisini Brezilya ya da Malta adasına taşımayı planlıyor. Yeni oyunun nereden geçeceği şu an için belli değildir. 

Assassin's Creed Valhalla oyununun kıdemli yazarı olarak adlandırılan Alain Mercieca, Brezilya ve Akdeniz adası Malta da dahil olmak üzere serinin yeni oyununda nerede geçmesini istediği konsuunda birkaç fikre sahip olacak. Konuyla ilgili olarak yapılan röportajda olasılıkların çok fazla olduğunu ancak tarih tutkunları için de Malta adasının çok özel olduğunu da dile getiriyor.

ASSASSINS CREED LIBERATION HD sistem gereksinimleriASSASSINS CREED LIBERATION HD sistem gereksinimleri

Assassin's Creed yeni oyununun adresi Malta ya da Brezilya olabilir

TheGamer ile gerçekleştirilen röportajda Mercieca, bir sonraki Assassin's Creed oyununun geçeceği yer konusunda "seçim yapılamayacak kadar çok olasılık" düşünebildiğini dile getirdi. Yine de MÖ 5200 yıllarında insanların yaşadığı ve Malta takımadalarını hazırlayan üç adadan en büyüğü olan Malta adası, Merciada'nın tarih tutkusundan dolayı özel olarak dikkatini çekiyor. 

Mercieca "Tarihe takıntılı biri olarak, Malta adasındaki kayıp bir topumun niş savaşçıları fikri beni heyecanlandırır. Böyle bir durumda işe atlayıp onu patlatmaya hazır olurum" dedi. Elbette ki Assassin's Creed oyunları çok büyük ve Mercieca, sırasındaki oyun için Malta'dan daha geniş bir alan içerisinde olması gerekebileceğinin farkındadır. "Daha büyük ölçekte, Güney Amerika'da markanın henüz tam olarak keşfetmemiş olduğu zengin bir kültür dokusu olduğunu hissediyorum" dedi. "İnkalardan İspanyol fatihlerine kadar, çok büyüleyici bir tarih. Black Flag bazılarına değinmiş olsa da, daha çok Brezilya gibi hissediyorum."

Mercieca burada herhangi bir resmi planla ilgili değildir. Açıklamalara bakılırsa daha geniş bir bakış açısıyla konuşuyor olabilir. Bunu öğrenmekte fayda vardır, geliştiriciden resmi bir duyuru yapılana kadar serinin yeni oyunu hakkında nerede gerçekleşeceği ile ilgili olarak bilgi edinmek mümkün olmayacak gibi gözüküyor. Ubisoft, şu an için serinin yeni oyunu hakkında resmi bir açıklama yapmadı. Oyun hakkında herhangi bir sızıntı veya söylenti şeklinde de bilgi gelmedi. Assassin's Creed Valhalla'nın yeni serisi hakkında yeni bilgiler elde etmek için biraz daha beklemek gerekecek gibi gözüküyor. Resmi açıklama ile beraber daha detaylı bigi elde edilebilir. 

 


ASSASSINS CREED ROGUE sistem gereksinimleriASSASSINS CREED ROGUE sistem gereksinimleri
ASSASSINS CREED IV BLACK FLAG STD. sistem gereksinimleriASSASSINS CREED IV BLACK FLAG STD. sistem gereksinimleri
ASSASSINS CREED IV BLACK FLAG SPECIAL ED. Sistem GereksinimleriASSASSINS CREED IV BLACK FLAG SPECIAL ED. Sistem Gereksinimleri

PAYLAŞ