Xiaomi’nin yeni akıllı saati Mi Watch Revolve geliyor - Haberler - indir.com

Xiaomi’nin yeni akıllı saati Mi Watch Revolve geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-19 14:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Çinli akıllı cihaz üreticisi Xiaomi, geçtiğimiz ay içerisinde düzenlediği Mi Watch Color adlı akıllı saatini memleketi Çin'de tanıttı. Şimdi ortaya çıkan yeni bir rapora göre şirket, dünyadaki ilk saatinin tanıtımını gerçekleştirmek için çeşitli hazırlıklara başladı. Xiaomi Mi Watch Revolve uluslararası pazarlarda satışa sunulacak.

Xiaomi’nin yeni akıllı saati, Xiaomi Mi Watch Revolve

Xiaomi Mi Watch Revolve, ilk kez mobil uygulamada ortaya çıktı. Mi Smart Band 4C ile gelen Mi Watch adlı uygulamasında yeni bir akıllı saatin de adını ilk kez görmüş olduk. Mi Watch Revolve, İspanyol YouTube eSavants’ın bir videosunda da karşımıza çıktı. Saati AliExpress’ten yaklaşık 90 euro karşılığında aldığını söyleyen YouTuber, kısa bir inceleme de gerçekleştiriyor.

Fiyatı belli olan Xiaomi Watch Color akıllı saat Türkiye’de satılacak mı?Fiyatı belli olan Xiaomi Watch Color akıllı saat Türkiye’de satılacak mı?

Bu arada söz konusu bu saatin özelliklerine bakacak olursak, 1.39 inçlik AMOLED ekran ile gelen saatte GPS, Bluetooth 5.0 ve NFC’nin yanı sıra kalp atış hızı ve uyku takipçisine de sahip olacak. 5 ATM’ye kadar suya dayanıklı olan cihaz, normal kullanımda 14 gün pil ömrü sunacak. Bu sayede kullanıcılara son derece kaliteli bir akıllı sat kullanımı sunulacak. 



PAYLAŞ