Xiaomi'nin Türkiye'de Üretilen Modeli Redmi Note 10S Satışa Çıktı - Haberler - indir.com

Xiaomi'nin Türkiye'de Üretilen Modeli Redmi Note 10S Satışa Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-16 20:07:12
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Akıllı Telefonlar

Türkiye'de yaptığı yatırım ile birlikte üretimlere başlayan Xiaomi’nin Türkiye'de üretilen ilk modeli Redmi Note 10S satışa çıktı.

Son dönemlerde Türkiye'de yatırımlar yaparak üretim hatlarını ülkemize kaydıran şirketlerden birisi de Xiaomi oldu. Sektörün öncü isimlerinden birisi olan şirket, Türkiye'de üretime hazır hale getirdiği fabrika sıralarında üretimlere başladı. Bu çalışmalar doğrultusunda ise üretim bandından ilk çıkan model Redmi Note 10S oldu. Şirket tarafından yapılan resmi açıklamada yeni model için satış sürecinin başladığı belirtildi. Bu bakımdan kullanıcılar yeni bir model almak için artık Made in Turkey olarak Redmi Note 10S’i tercih edebilir.

Redmi Note 10S Fiyatları Ne Kadar?

Aslında yeni yatırımlar ile birlikte en çok merak edilen detaylardan birisi de telefonların fiyatlarında nasıl bir değişikliğin olacağıydı. Bu bakımdan Redmi Note 10S fiyatları, diğer tüm modellerden ziyade fiyatıyla çok daha fazla dikkat çekecek. Şirket tarafından yapılan resmi tanıtımda, yeni modeller için resmi olarak satış fiyatları da açıklandı.

Redmi Note 10S için versiyonlara göre satış fiyatları ise şöyle; 

6 GB RAM + 64GB depolama alanına sahip versiyon 3.349 TL 

6 GB RAM + 128GB depolama alanına sahip versiyon 3.649 TL 

Redmi Note 10S Özellikleri Neler? 

Redmi Note 10S’de yer alan donanımlar ve özellikler ise şöyle;

Ekran: 6,43 inç AMOLED ekran 

İşlemci: MediaTek Helio G95 

Batarya: 3W hızlı şarj destekli 5.000 mAh pil

Arka Kamera: 64 MP ana kamera, 8MP ultra geniş açılı kamera, yakın çekimler için 2MP makro kamera ve portre çekimleri için 2MP derinlik sensörü (ağır çekim, gece modu ve normal zaman atlamalı video özelliklerine ek olarak profesyonel zaman atlamalı video yetenekleriyle)

Ön Kamera: 13 MP

Ek özellikler: Parmak izi sensörü, 360 derece ışık sensörü kurulumu, çift hoparlör, 3.5 mm kulaklık girişi

Yeni modeller şirketin Türkiye sayfası üzerinden satın alınabilir durumda. 3 iş günü içinde teslimat garantisi ile sunulan telefonlarda, şu anda tek renk olarak gri seçimi yapılabiliyor. Ancak özellikle Avrupa ve küresel pazarlarda mevcut model daha farklı renklerle de piyasaya sunulmuştu. Şirket yeni telefon için “Redmi Note Serisi, Antarktika'dan uzaya kadar her yeri etkisi altına aldı. Yaklaşımımız ise sınırları zorlamak ve beklentileri tekrar tekrar aşmak. Şimdi sıra sizde! Sınırlarınızı zorlayın ve neler yapabileceğinizi görün.” ifadelerini kullanıyor. Yeni modellerin Türkiye'deki istatistikleri ise merak ediliyor.





PAYLAŞ