Xiaomi'nin telefon birimi Poco bağımsız bir marka oluyor! - Haberler - indir.com

Xiaomi'nin telefon birimi Poco bağımsız bir marka oluyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-17 20:19:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Xiaomi’nin alt markası Poco, Redmi gibi bağımsızlaşıyor. Xiaomi Hindistan Genel Başka Yardımcısı tarafından bugün yapılan açıklamaya göre Poco çalışmalarına bağımsız olarak devam edecek. 

Son dönemlerin en popüler akıllı telefon üreticileri arasında olan Xiaomi, hem amiral gemisi telefonlarıyla, hem de orta segment ve uygun fiyatlı telefonlarıyla kullanıcılara hitap etmeyi başarıyor. Bu başarısını teknolojisinde de gösteren şirket geçtiğimiz hafta akıllı telefon pazarının önemli platformlarından olan AnTuTu’da Aralık ayının en iyi orta segment telefonlarının bulunduğu listede ürünleriyle neredeyse listenin tamamını oluşturuyordu. Bunun yanı sıra yenilikçi ürünleriyle de tüm dünyada dikkat çeken Xiaomi’nin yeni fütüristik tasarıma sahip akıllı telefonu Mi Mix Alpha tasarımı ve özellikleriyle çok konuşulmuştu.

Xiaomi Pocophone F1 için Netflix güncellemesi geldi!Xiaomi Pocophone F1 için Netflix güncellemesi geldi!

Akıllı telefon pazarında sadece kendi markası altında çalışmalar yapmayan şirketin Redmi ve Poco gibi alt markaları bulunuyor. Başlangıçta Redmi’yi Xiaomi’nin bir birimi olarak teknoloji pazarına dahil ederek daha sonra bir marka haline getiren Xiaomi, aynı stratejiyi Poco içinde izleme kararı aldı.

 

Xiaomi, uzun süren bekleyiş sonrası Poco F2 ismini tescilledi

Kararı Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla duyuran Xiaomi Hindistan Genel Başkanı Manu Kumar Jain "Poco'yu Xiaomi'nin içinde bir birim olarak oluşturduk, ancak şimdi Poco'nun kendi kimliği var. Xiaomi Pocophone F1'in inanılmaz derecede popüler bir akıllı telefon olduğu kanıtlandı. Poco'nun bağımsız bir marka olarak faaliyet gösterme zamanının geldiğine inanıyoruz." Sözleriyle açıklama yaptı. Buda geçtiğimiz gün Geekbench’te ortaya çıkan Poco X2’nin kendi Xiaomi’den bağımsız olarak piyasaya sürülebileceği anlamına geliyor.

 


Redmi Note 7 ve Pocophone F1 karşılaştırmasıRedmi Note 7 ve Pocophone F1 karşılaştırması
Xiaomi Poco X2 Geekbench'te GörüntülendiXiaomi Poco X2 Geekbench'te Görüntülendi

PAYLAŞ