Xiaomi yeni televizyonu Mi TV'yi tanıttı - Haberler - indir.com

Xiaomi yeni televizyonu Mi TV'yi tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-15 14:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Xiaomi, Weibo’da OLED ekranlı yeni bir Mi TV modellerinin lansmanını gerçekleştirdi. Söz konusu bu lansmanda, yeni model ile ilgili olarak somut yanıtlar yer almıyor olsa da, tahmin edilen durumlara göre Mi TV, şirketin yeni nesil OLED TV'si olabilir. Çin merkezli akıllı cihaz üreticilerinden Xiaomi, geçtiğimiz yıl içerisinde Temmuz ayında OLED ekranlarla Mi TV Lux serisinin tanıtımını gerçekleştirdi. Şimdi ise yeni bir OLED ekranlı Mi TV piyasada yerini alacak. 

Xiaomi’nin Mi TV genel müdürü Weibo’da yaptığı paylaşımda, iki farklı TV setini kullanıcıların beğenisine sunacak. Yönetici, takipçilerinden bu modellerin hangileri olduğunu bulmalarını istiyor. Bu da yeni Mi TV'nin lansmanı için adeta merak uyandırmak için bir pazarlama tekniği olarak yorumlanıyor. Konuyla ilgili olarak paylaşılan görüntüler, Xiaomi'nin akıllı TV portföyünde sırada ne olduğu hakkında net bir ayrıntı aktarmıyor. Fakat yine de Mi TV'nin OLED ekran özelliğine sahip olan bu yeni modelinin piyasada yerini alacağı konusunda artık bilgi sahibi olundu.

Xiaomi'nin yeni logosuna ödediği para ortaya çıktı          Xiaomi'nin yeni logosuna ödediği para ortaya çıktı          

Mi TV Fiyatı belli oldu

Üretici şirket genel olarak Mi TV serisinde, kullanıcıların bir OLED ekran panelinden elde ettiği yüksek kontrast oranını ve canlı renkleri sağlamayan çok daha uygun fiyat etiketine sahip olan OLED panel ekran kullanıyor. Şirket geçtiğimiz yıl Ağustos ayı içerisinde Mi TV Lux Transparent Edition modelini piyasaya sürmüştü. Söz konusu bu modelin fiyat etiketi ise 7.195 dolar olarak belirlendi. Piyasada yerini alacak olan bu yeni Mi TV'lerin, geçtiğimiz yıl içerisinde piyasada yerini akan Mi TV'lerden daha uygun bir fiyat etiketine sahip olup olmayacağı ise şu an için belli değildir. Elde edilen son bilgilere göre, şirketin yeni modeli tam olarak ne zaman piyasaya sürmeyi planladığı konusunda da herhangi bir bilginin elde edilmediğini belirtmek gerekir.


Xiaomi'den MIUI kullanıcılarını heyecanlandıran haberXiaomi'den MIUI kullanıcılarını heyecanlandıran haber
Xiaomi yeni deprem bildirim sistemini duyurduXiaomi yeni deprem bildirim sistemini duyurdu
Xiaomi deprem monitörü geliştiriyorXiaomi deprem monitörü geliştiriyor

PAYLAŞ