Xiaomi Türkiye’den resmi MIUI 12 paylaşımı - Haberler - indir.com

Xiaomi Türkiye’den resmi MIUI 12 paylaşımı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-20 19:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz hafta içerisinde resmi olarak lanse edilen Xiaomi MIUI 12 arayüzü için bu sefer de Xiaomi Türkiye'den bir paylaşım ile geldi. Xiaomi MIUI 12 arayüzü global olarak lanse edildi. Xiaomi MIUI 12 güncellemesini alacak olan telefonlar ve diğer detaylar ise şu şekilde. Güncellemeyi destekleyen telefonlar ile beraber diğer tüm detaylara burada ulaşabileceğiniz Android 10 üstüne kurulan Xiaomi MIUI 12 arayüzü, bildiğiniz üzere global olarak 19 Mayıs tarihinde lanse ediliyor. 

Xiaomi Türkiye tarafından yapılan paylaşımda tam bu duruma odaklanılıyor. Firma tarafından paylaşılan üç farklı bağlantı ile beraber herkesin MIUI 12'nin global lansmanını izlemeye davet ediyor. Bununla beraber tam olarak "Yarın bir başlıyor "MIUI 12 çok yakında geliyor. Saat 15:00'te global hesaplar üzerinden gerçekleşecek olan online lansmanını kaçırmamak için takipte kal " şeklinde belirten şirket, yeni sürüm için heyecanı artırmaya çalışıyor. Bildiğimiz üzere haziran ayında adım adım dağıtılacak olan Xiaomi MIUI 12, deneyenlere ve firmanın gösterdiklerine bakılırsa oldukça profesyonel düzeyde çalışıyor ve akıcılığı ciddi düzeyde artırıyor. Burada iOS seviyesinde bir akıcılığın geldiği aktarılıyor ve bu da elbette sevindiriyor. 

Xiaomi MIUI 12 tasarımı ve yeni arayüzle gelecek yeniliklerXiaomi MIUI 12 tasarımı ve yeni arayüzle gelecek yenilikler

Firmadan Xiaomi MIUI 12 sonrasında sürpriz bir MIUI 13 açıklaması gelmişti

Çinli akıllı cihaz üreticisi Xiaomi geçtiğimiz haftalarda daha şimdiden 2021'de çıkacak MIUI 13 üzerinde aktif bir şekilde çalışmaya başladıklarının duyurusunu yaptı. Direkt olarak MIUI 12'nin tanıtımının gerçekleşeceği gün gelecek olan bu açıklama, elbette ciddi bir şekilde gündem oldu. Daha önceden de belirtildiği üzere Xiaomi, kendi çatısı altında bulunan büyük çalışan kadrosu ve sürekli olarak artan maddi güç ile bir sonraki sürüm üstündeki çalışmalara şimdiden başlayarak 2021’de çok daha rahat bir çıkış gerçekleştirecek gibi görünüyor. MIUI 12’de gerçekten önemli değişiklikler yapan Xiaomi, halen elbette MIUI 13 ile neler sunacak bilinmiyor.


Xiaomi MIUI 12 tanıtım tarihiyle ilgili detaylar netleşiyorXiaomi MIUI 12 tanıtım tarihiyle ilgili detaylar netleşiyor
Xiaomi MIUI 12 arayüzü dağıtılmaya başlandıXiaomi MIUI 12 arayüzü dağıtılmaya başlandı

PAYLAŞ