Xiaomi Türkiye Resmi Lansman Tarihi Belli Oldu - Haberler - indir.com

Xiaomi Türkiye Resmi Lansman Tarihi Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-15 15:21:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Resmi olarak geçtiğimiz sene Türkiye pazarına giriş yapan Çinli telefon üreticisi Xiaomi’nin ülkemizde resmi bir lansman gerçekleştireceği belli oldu. Marka 28 Mart tarihinde İstanbul’da özel bir etkinlik düzenleyecek. Şirketin üst düzey yöneticilerinin de dahil olacağı bu etkinlik kapsamında henüz geçtiğimiz hafta tanıtılan Xiaomi Mi 9’un Türkiye lansmanı gerçekleşmesi bekleniyor. Akıllı telefon pazarında hızla büyümeye devam eden ve piyasayı domine etmek isteyen Xiaomi, bu yükselişlerin başında Türkiye’de bulunuyor. Henüz resmi satışlar olmadan ülkemizdeki tedarikçiler ile binlerce satış yapan marka yaklaşık olarak 1 yıldır Türkiye pazarında yer alıyor.

Xiaomi Türkiye Lansmanı Gerçekleştirecek

Fiyatı Uygun Olan Xiaomi Mi 9'dan İlk Görüntüler GeldiFiyatı Uygun Olan Xiaomi Mi 9'dan İlk Görüntüler Geldi

Markanın piyasadaki hızlı yükselişi sürerken, Türkiye gibi pazarların önemli bir yeri bulunuyor. Henüz resmi satış olmadan bile ülkemizde oldukça fazla satış gerçekleştiren şirketi, 1 yıldır ise resmi olarak ülkemizde satışta bulunuyor. Geçtiğimiz hafta tanıtılan ve markanın en yeni amiral gemisi akıllı telefonu olan Xiaomi Mi 9 ise Türkiye’ye özel bir lansman ile duyurulacak. Firma bölgesel pazarlama direktörü olan Steven Wang ve Ürün Müdürü Donavan Sung katılımı da gerçekleşecek. Etkinlik kapsamında sadece Xiaomi Mi 9 değil diğer yeni Xiaomi ürünlerini de yüksek ihtimalle göreceğiz.

Etkinlik tarihi henüz belli olmazken, etkinliğin nerede gerçekleştireceği de belli olmuş değil. Etkinlik sonrasında ise Xiaomi Mi 9 ve diğer modellerin İstanbul’da bulunan iki resmi mağazada satışta olması bekleniyor.  


Rakip tanımayan Xiaomi Mİ 9 bu ay tanıtılacakRakip tanımayan Xiaomi Mİ 9 bu ay tanıtılacak
Xiaomi Mi 9 performans sıralamasında zirveyi kaptırmadı!Xiaomi Mi 9 performans sıralamasında zirveyi kaptırmadı!

PAYLAŞ