Xiaomi Türkiye indirimli fiyatlarla resmi sitesinde satışa başladı - Haberler - indir.com

Xiaomi Türkiye indirimli fiyatlarla resmi sitesinde satışa başladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-12 11:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Ülkemizde faaliyetlerini arttırma kararı alan Xiaomi, sonunda kendi internet sitesi üzerinden satışlara başladı.

Ülkemizin rağbet gören akıllı telefon markalarından olan Xioami, Türkiye’deki faaliyetlerini arttırmaya devam ediyor. Bildiğiniz üzere bir süre önce şirketin tüm ürünlerini kendi internet sitesi üzerinden satacağı öğrenilmiş ancak bunun için tarih verilmemişti. Şirket bu döneme kadar ürünlerini “Mishoptr” üzerinden satıyordu. Uzun bir süredir buradan satış yapan Xiaomi artık tamamen kendi sitesine odaklanacak. Bu karar ise Mishotr’nin fişini çekmiş gibi duruyor. Şirketin tüm ürünlerini ana siteden satmaya başlaması diğer siteye olan ihtiyacı da ortadan kalırdı.

Xiaomi yeni cihazında Android hizmetlerini kullanmayacakXiaomi yeni cihazında Android hizmetlerini kullanmayacak

Uygun fiyatlı en iyi Xiaomi telefonları

Artık Xiaomi ürünlerinde direkt olarak ana siteden ulaşabilirsiniz. Bu sitede Xiaomi’nin Türkiye’ye resmi olarak garantili şekilde getirdiği pek çok ürün yer alıyor. Bu dönüşüm ile birlikte şirket Xiaomi Alışveriş Festivali de başlattı. Ana sitenin satışa açılması şerefine bir kampanya düzenleyen şirket 11-20 Mayıs tarihleri arasında sürecek bu festival kapsamında ürünlerini önemli indirimlerle satışa sunmakla kalmıyor, kullanıcılarına sürpriz hediyeler de dağıtıyor. Xiaomi’nin Alışveriş Festivali kapsamında yaptığı indirimlere göz atmak için ana siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Xiaomi Türkiye’deki yatırımlarını arttırıyor

Geçtiğimiz aylarda Türkiye’de bir fabrika açan şirket ülkemizdeki yatırımlarını arttırmış durumda. Bu fabrika da alt markası Redmi’nin de cihazlarını üreten şirket geçtiğimiz dönemlerde 9C ile seri üretime başlamıştı. Şirketin ülkemizde bir fabrika açması ilerleyen yıllarda Türkiye merkezli lansmanların da düzenlenebileceği anlamına geliyor. Bunun yanı sıra bildiğiniz gibi şirket geçtiğimiz haftalarda POCO X3 Pro ve POCO F3 modellerini resmi olarak Türkiye’ye getirmişti. Kısa süre önce de Mi 11 ve Mi 11 Lite modellerinin Türkiye’de satışa çıkmıştı. Yakında Mi 11 Ultra modelini Türkiye pazarında satılacak gibi görünüyor. Ama bu modelin ülkemizde raflardaki yerini alması için biraz daha zaman var.


Xiaomi, gürültü engellemeye sahip yeni kulaklığa hazırlanıyorXiaomi, gürültü engellemeye sahip yeni kulaklığa hazırlanıyor
Xiaomi'den yeni dönebilen kamera patenti Xiaomi'den yeni dönebilen kamera patenti 

PAYLAŞ