Xiaomi, Mijia alt markasının yeni ismini açıkladı - Haberler - indir.com

Xiaomi, Mijia alt markasının yeni ismini açıkladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-02 19:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Akıllı telefondan ev eşyasına kadar teknoloji pazarında birçok kategoride ürün tanıtan Xiaomi, sosyal medya uygulaması Weibo üzerinden yayınlamış olduğu bir yazıda Mijia markasında isim değişikliğine gittiğini duyurdu. Yapılan açıklamaya göre Miijia adı altında tanıtılan ürünlerin artık Xiaomi Smart Life markası ile ifade edileceğini belirtti. Çin merkezli şirket Xiaomi, bir süredir akıllı ev teknolojisine yönelik ürünlerini Mijia markası adı altında tanıtıyordu. Bu marka altında elektrikli süpürgelerden su ısıtıcısına kadar birçok türde teknolojik ürün görüyoruz. Weibo üzerinden yapılan bir paylaşımla Mijia alt markası için isim değişikliğine gidildiği ve Xiaomi Smart Life olarak değiştirildiği açıklandı.

Xiaomi Mijia marka adı değiştirildi

Xiaomi 2020'nin sonunda 4G akıllı telefon üretimine son verecekXiaomi 2020'nin sonunda 4G akıllı telefon üretimine son verecek

Akıllı tüketici elektroniği ürünlerini artık Xiaomi Smart Life markası ile tanıtacak olan şirket, marka logosunu ise değiştirmedi. Yapılan açıklamada şimdilik başka bir değişiklik yapılmayacağı ve önceki Mijia markası ile satılan ürünlerinde değişmeyerek aynı konseptte devam edeceği belirtiliyor. Xiaomi son dönemlerde Mijia markası altında tanıttığı birçok ürünü bulunuyor. Bu ürünler arasında elektrikli traş makinesi, su ısıtıcısı, 360 derece kamera, scooter, gece lambası, IP kamera, akıllı sabunluk ve spor ayakkabı gibi birçok ürün yer alıyor.

Şirket Mijia markasında son olarak akıllı su ısıtıcısı piyasaya sürmüştü. Mijia akıllı elektrikli kettle 1S olarak adlandırılan ısıtıcı, kaynatılan suyu bir nevi termos görevi görecek şekilde aynı ısıda tutabiliyordu. Bu ürün ise 21 dolarlık fiyatıyla dikkat çekiyor.


Xiaomi Mi Mix Alpha 2'nin teknik özelliği sızdırıldıXiaomi Mi Mix Alpha 2'nin teknik özelliği sızdırıldı
Xiaomi Mi Band 5 çıkış tarihi netleştiXiaomi Mi Band 5 çıkış tarihi netleşti

PAYLAŞ