Xiaomi logosu değişti! - Haberler - indir.com

Xiaomi logosu değişti!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-31 11:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Son dönemlerin en gözde teknoloji şirketlerinden biri olan Xiaomi sık sık yeniliklerle karşımıza çıkıyor. Akıllı telefonlarıyla dikkat çekmeyi başaran şirket bu kez yeni bir logoyla karşımızda.

Son günlerde oldukça hareketli günler geçiren Çin merkezli teknoloji devi geçtiğimiz gün yeni amiral gemisi modelleri Mi 11 Pro ve Mi 11 Ultra’yı resmi olarak tanıttı. Bunun yanı sıra ilk katlanabilir ekranlı akıllı telefon modeli olan Mi Mix Fold’u da duyuran şirket görünüşe göre yeniden markalaşma dönemine girmiş bulunuyor. Bu dönemde pek çok yenilikle kullanıcıların karşısına çıkmayı hedefleyen şirket logosunda da yeniliğe gitti. Şirket yeni logosunda yazı fontunu güncelledi. Şirketin bugün itibariyle kullanmaya başlayacağı yeni logo oval tasarım hatları sayesinde daha dinamik bir görünümle karşımıza çıkıyor.

Resmi olarak tanıtılan Xiaomi Mi 11 5G Lite özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Xiaomi Mi 11 5G Lite özellikleri ve fiyatı

Xiaomi'nin yeni logo tasarımı

Xiaomi sıvı lensli akıllı telefon geliştiriyor

Konu hakkında resmi blog sayfası üzerinden bir açıklama yapan şirket yeni logonun Nippon Tasarım Merkezi (NDC) Başkanı dünyaca ünlü tasarımcı Kenya Hara tarafından tasarlandığını belirtti. Neredeyse herkesin aşina olduğu turuncu renkli logo artık daha oval hatlara sahip ve Mi fontu da tamamen yenilenmiş durumda.

Şirketin yaptığı açıklamalara göre yeni logo tasarlanırken “süper elips” matematik formülü kullandı. Bu formül sayesinde bir kare ile daire arasındaki optimum dengenin oluşması sağlandı ve yukarıda görmüş olduğunuz tasarım ortaya çıktı. Şirketin açıklamalarına göre ise yeni logo, şirketin esnekliğini, acımasızlığını ve ileri gitme isteğini ortaya çıkarıyor.

 


Xiaomi Mi Band 6 tanıtıldı: özellikleri ve fiyatıXiaomi Mi Band 6 tanıtıldı: özellikleri ve fiyatı
Xiaomi çoklu kablosuz şarj aletini tanıttıXiaomi çoklu kablosuz şarj aletini tanıttı

PAYLAŞ