Xiaomi İstanbul'da deneyim mağazası açıyor! - Haberler - indir.com

Xiaomi İstanbul'da deneyim mağazası açıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-06 18:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Türkiye’de en çok ilgi gören akıllı telefon üreticilerinden olan Xiaomi Türkiye’de ilk deneyim mağazasını açıyor. Türkiye’nin en çok ürün çeşidine sahip olacak olan Mi mağazasının yeri ise Maltepe’deki Piazza AVM oldu.

Xiaomi ekosisteminde yer alan birçok ürünün yer alacağı yeni Mi Store mağazasında satışa çıkan tüm ürünler Xiaomi Türkiye garantisi kapsamında olacak. Türkiye’deki Mi Store’ların sayısı artmaya devam ederken şirketin ilk deneyim mağazasını açması da Xiaomi kullanıcılarını ve alıcı adayları büyük ölçüde mutlu edecek.

Xiaomi 40W kablosuz şarj hızı ile çıtayı yükselltiXiaomi 40W kablosuz şarj hızı ile çıtayı yüksellti

Türkiye’de satışa çıkan Redmi Note 8 Pro fiyatı ve özellikleri!

Satın alacağı ürüne karar vermekte zorluk çekenlerin tek adresi olacak olan yeni mağazada kullanıcılar merak ettikleri ürünleri birinci elden görüp deneyimleme imkanı bulacaklar. Yeni Mi Store’un açılşı 07.03.2020 tarihinde 13.00’da  Maltepe Piazza AVM’de gerçekleştirilecek. Diğer Mi Store mağazalarından çok daha farklı bir deneyim sunacak olan bu mağazada açılışa özel indirimler ve hediyelerde sahiplerini bekliyor. Açılış kampanyası hakkında açıklama yapan Xiaomi sosyal medya mağazasından alışveriş veren 53 şanslı kullanıcının açılışa özel;

1 adet Redmi 8a

  • 1 adet Redmi 8
  • 1 adet Redmi Note 8
  • 10 adet Mi Band 4
  • 20 adet Kulaklık

Ürünlerinden birine sahip olacağını duyurdu. Bunun yanı sıra yeni mağaza şerefine Cumartesi ve Pazar günü Maltepe Piazza AVM’deki Mi Store’dan alınacak tüm akıllı telefonlarda yüzde 15’den başlayıp yüzde 30’a varan indirimler var. İndirimli ürünlerden bazılarının fiyatları ise şöyle:

  • Redmi Note 8 64 GB: 1649,90 TL
  • Mi Band4: 169,90 TL
  • Redmi Airdots: 109,90 TL



Xiaomi kablosuz kulaklıklar için aksesuar geliştiriyor!Xiaomi kablosuz kulaklıklar için aksesuar geliştiriyor!
Xiaomi Mi Mix Alpha daha gelişmiş bir işlemciyle piyasaya giriyor!Xiaomi Mi Mix Alpha daha gelişmiş bir işlemciyle piyasaya giriyor!

PAYLAŞ