Xiaomi, bilgisayar ve telefonlar için kullanışlı veri aktarım özelliği: Mi Mutual Transfer - Haberler - indir.com

Xiaomi, bilgisayar ve telefonlar için kullanışlı veri aktarım özelliği: Mi Mutual Transfer

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-23 22:34:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Teknoloji dünyasının Çin bazlı önde gelen isimlerinden olan Xiaomi, kendi ekosistemini geliştirmeye devam ediyor. Şimdi ise şirket yeni bir Mi Mutual Transfer adlı veri aktarım özelliğini duyurdu. Xiaomi şirketi tıpkı Apple gibi kendi ekosistemini güçlendirmek adına sağlam adımlar atmaya devam ediyor. Oldukça kullanışlı servisleri barındıran ekosisteme yeni bir veri aktarım hizmeti olan Mi Mutual Transfer dahil oluyor. Şirketin sahip olduğu Mi Notebook Pro 15.6 Enhanced Edition dizüstü bilgisayar modeli ile beraber tanıtılan bu yeni teknoloji, Xiaomi’nni sahip olduğu akıllı telefonlar ve bilgisayarlar arasında kolay ve hızlı bir şekilde veri aktarımını sağlıyor olacak. Bu sistemin tıpkı Apple’ın AirDrop servisi gibi çalıştığını söyleyebiliriz.

Xiaomi Mi Mutual Transfer Sistemi Duyuruldu

Xiaomi 5G modelleri kendisinden söz ettirecekXiaomi 5G modelleri kendisinden söz ettirecek

Mi Mutual Transfer, Xiaomi cihazlar arasında özel bir Wifi ağı kurarak dosyaları kolay bir şekilde paylaşılmasına olanak sağlıyor. Bu sistem için herhangi bir internet bağlantısına ihtiyaç duyulmazken, kendi bağlantı sistemini oluşturmuş oluyor. Notebook modeli haricinde diğer Xiaomi cihazlar için ise bu yeni özellik yazılım güncellemesi ile beraber verilmiş olacak. Bu transferin kolay olmasını sağlayan bir arayüz de yine bu sistemde dahil olacak. Şirketin telefonları arasında yer alan Mi Drop özelliğini bilgisayar tarafında mi Mutual Transfer olarak sunduğunu görüyoruz. Bu noktada Xiaomi’nin kullanıcı deneyimi tarafında ciddi yenilikler getirdiğini görüyoruz.

Bakalım şirketin bu tarz servis hamleleri kullanıcılara nasıl bir deneyim sunacak göreceğiz.


Merakla beklenen Xiaomi Mi CC9 Pro hakkında yeni fiyat sızıntısıMerakla beklenen Xiaomi Mi CC9 Pro hakkında yeni fiyat sızıntısı

PAYLAŞ