Xiaomi Anlık Çeviri Cihazını Tanıttı - Haberler - indir.com

Xiaomi Anlık Çeviri Cihazını Tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-12 15:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Teknolojinin tüm alanlarında yer almaya devam eden Çinli teknoloji markası Xiaomi, şimdi ise yapay zeka desteğe sahip gerçek zamanlı bir çeviri cihazını tanıttı. Şirketin dün gerçekleştirmiş olduğu etkinlik ile beraber Xiaomi Mi Band 4’ün yanı sıra çeşitli akıllı aletler de tanıttı. Şirketin alışılagelmiş teknoloji ürünleri haricinde bir yeni cihazı da çeviri sistemi cihazı oldu. Cihaz ön yüklü olarak Oxford ve Collins sözlükleri ile beraber gelirken, anlık çeviri cihazında üç adette Çince sözlük yer alıyor. Ayrıca bu yeni cihaz Almanca, Korece, İngilizce, Çince ve Japonca dillerini çevrimdışı olarak da çevirebiliyor.

Xiaomi’den Anlık Çeviri Cihazı Geldi

Xiaomi Redmi Note 7S ile Note 7 Serisinin Çıtasını YükseltiyorXiaomi Redmi Note 7S ile Note 7 Serisinin Çıtasını Yükseltiyor

224 ülke ve bölgede destek sağlayan cihaz 34 dilde gerçek zamanlı çeviri gerçekleştirebiliyor. Model ayrıca Wifi paylaşımı yapabilen SIM kart destekli 4G sürümü de bulunuyor. Cihazın arka yüzeyinde 5 megapiksellik kamera bulunurken cihazın 5 cm’e kadar makro fotoğraflar çekebildiği belirtiliyor.

  • 16:9 en boy oranında 4 inçlik ekran
  • 2,0 GHz 12 nm çok çekirdekli işlemci
  • 2 GB RAM + 16 GB dahili depolama (standart sürüm) / 3 GB RAM + 64 GB dahili depolama (4G + Wi-Fi)
  • 5 MP f/2,2 diyafram açıklığı
  • WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth
  • Çift mikrofon, hoparlör
  • 2.200 mAh batarya

Şirketin bu yeni Mi Al Translator modeli siyah ve beyaz renk seçeneklerine sahip olacak. 4G olmayan model 72 dolar olacakken, 4G’li model ise 144 dolarlık bir fiyat etiketiyle satışta olacak. Modelin 19 Haziran’da satışa çıkacağı belirtiliyor.


Xiaomi 2019'a Bomba Gibi BaşladıXiaomi 2019'a Bomba Gibi Başladı
Fiyatı ile Cep Yakmayan Xiaomi Mi Band 4 Tanıtıldı! İşte ÖzellikleriFiyatı ile Cep Yakmayan Xiaomi Mi Band 4 Tanıtıldı! İşte Özellikleri

PAYLAŞ