Xbox Serisi X | S Seagate, yeni bir genişletme kartı çıkarmaya hazırlanıyor gibi görünüyor.

Xbox Serisi X | S konsollarında 1 TB veya 500 GB depolama seçenekleri bulunsa da çoğu oyuncu için oyunlarını bu alanda depolamanın yeterli gelmediğini söyleyebiliriz. Bu noktada şirket, kullanıcılara özel bir genişleme seçeneği sunuyor. Seagate isimi verilen genişletme kartını bir süredir büyük ilgi görüyor.

Seagate tarafından geliştirilen kartın kapasitesi 1 TB. Bununla birlikte, kartın kompakt olmasına ve PCIe 4.0 x2 kanalları kullanmasına rağmen, yaklaşık 309 dolar fiyatla satılıyor. Çoğu kullanıcı, bir genişletme kartı için bu kadar yüksek meblağlar ödemeyi istemiyor. Kullanıcıların geri bildirimini dikkate alan şirket kullanıcılarını sevindirecek.

Xbox Series S ve Xbox Series X en hızlı satılan model oldu!

Yakın tarihte yayımlanan bir rapora göre, Microsoft Series X | S için piyasada 512 GB’lık bir genişleme kartı üzerinde çalışıyor. Şirketin yakında piyasaya sürmesi beklenen yeni depolama kapasitesi seçeneği iki Fransız e-ticaret sitesinde ortaya çıktı. Cihazın şu anda fiyatı 182 dolar. Bu aynı zamanda 309 $ 1TB seçeneğinden oldukça ucuz. Bu tür alternatiflerin pazara sunulması da kullanıcıları oldukça mutlu edebilir.

E-ticaret sitesinde ürünün fotoğrafı yok. Görünüşe göre genişleme kartı hala Seagate tarafından üretiliyor. Fiyatı katı hal sürücülerden çok daha pahalı olsa da kullanıcılar tarafından kabul edilmesinin 1 TB versiyonuna göre daha kolay olacağı düşünülüyor.

Şu an itibariyle, Microsoft veya Seagate’den bu genişletme kartıyla ilgili resmi bir rapor yok. Ayrıca Seagate 512 GB genişletme kartının bu yıl piyasaya çıkması bekleniyor

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir