Wordpress Gutenberg Editörünü Kullanmak İstemeyenler Ne Yapmalı? - Haberler - indir.com

Wordpress Gutenberg Editörünü Kullanmak İstemeyenler Ne Yapmalı?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-07 14:07:44
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Yazılım

Bugün yayınlanan WordPress 5.0 sürümü ile birlikte birçok iyileştirmeler ve değişiklikler oldu. Bu değişiklikler arasında kullanıcıların fikir ayrılıklarına düştüğü bir tasarımsal değişiklik de oldu. WordPress'in klasik editörünün yerine Gutenberg editörü geldi. Bu editör her ne kadar güzel tasarıma sahip olsa da kullanıcıların bazıları klasik editörü kullanmayı tercih ediyor. Peki Wordpress Gutenberg Editörünü Kullanmak İstemeyenler Ne Yapmalı?

Wordpress Gutenberg Editörünü Kullanmak İstemeyenler Ne Yapmalı?

WordPress 5.0 yayınlanmasının ardından kullanıcılar editör olarak "Classic Editör"  yerine "Gutenberg Editör" kullanmaya başladı. Fakat WordPress ekibi bazı durumları önceden değerlendirdiği için klasik editörü tamamen kaldırmadı, sitelerine eklenti olarak ekledi. Gutenberg editörü her ne kadar beğenilse de bazı kullanıcılar eski editörü kullanmayı tercih ediyor. Eğer sizde bunlardan biri iseniz eski editörü indirebilirsiniz. Bu eski editör 2021 yılına kadar desteklenmeye devam edecek. Daha sonrasında ne olacağını bilemiyoruz fakat muhtemelen kaldırılacaktır. 

İnternetin yüzde 30'u WordPress'den besleniyorİnternetin yüzde 30'u WordPress'den besleniyor

Eski editörü indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Yukarıda verdiğimiz linkten yararlanarak WordPress'in eski editörünü indirip eklenti halinde kullanabilirsiniz. Gutenberg editöründen memnun olanlar oldukça fazla fakat bazı kullanıcılar eski editöre alıştıklarını ve bunun daha kullanışlı olduğunu belirterek geri dönmeyi tercih etti. Bugün yayınlanan WordPress 5.0 sürümü ile birlikte gelen Gutenberg editörünü sevmeyenler, eski editörü indirmeye başladı. Bu indirme 700.000'i aşkın bir sayıya ulaşmayı da başardı. Eğer sizde Gutenberg editöründen memnun değilseniz bu editörü indirebilirsiniz.


İlgili uygulamalar
WordPress sitelerinin başı kripto para ile dertte!WordPress sitelerinin başı kripto para ile dertte!
Wordpress wp-content uploads gizleme işlemi nasıl yapılır ?Wordpress wp-content uploads gizleme işlemi nasıl yapılır ?
Ayın Ücretsiz Wordpress Temaları - Eylül 2018Ayın Ücretsiz Wordpress Temaları - Eylül 2018

PAYLAŞ