Wish, ConnectProf işbirliği ile Türkiye'ye entegre edildi - Haberler - indir.com

Wish, ConnectProf işbirliği ile Türkiye'ye entegre edildi

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-16 17:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Dünyanın  en çok kullanılan E-ticaret uygulaması Wish.com Türkiye’nin önemli e-ticaret altyapı sağlayıcılarından T-Soft’un kardeş markası olan ConnectProf ile entegre oldu. Wish.com ConnectProf ile yaptığı iş birliğiyle sayesinde artık her ülke için ayrı ayrı entegrasyona ihtiyaç duymadan 100’den fazla ülkede satış yapma imkânına kavuşacak.

Dünya genelinde aylık 100 milyondan fazla aktif kullanıcıya sahip olan ve günde 1.8 milyon adet ürün satışı gerçekleştirerek üretici şirketlere ve tüketicilere kazançlı bir alışverişin kapılarını aralayan Wish.com artık Türkiye’deki satıcılar tarafından da kullanılabilecek. Platform üzerinden satış yapmak isteyen firmaların artık tek yapması gereken Wish’e ücretsiz olarak kaydolmak.

Efsane Cuma’nın en çok ziyaret edilen e-ticaret siteleri açıklandıEfsane Cuma’nın en çok ziyaret edilen e-ticaret siteleri açıklandı

Şirketlere ve küresel tüketicilere anında erişim imkanı sunan Wish, diğer E-ticaret platformlarında bulunmayan pek çok özelliğe sahip. Örneğin firmaya özel hesap yöneticisi, kişiye özel gösterimler ve akışlar ile ürünlerin ilgili kullanıcılara sunulması, özel teslimat ve iade programları, sınır ötesi lojistik hizmetleri, hızlı gönderim ve çok hızlı ödeme, reklam ve tanıtım desteği, ürünleri öne çıkarmak için pazarlama uygulamaları gibi fırsatlar bu özelliklerden bazıları.

Türkiye’de internetten en çok satılan ürünler

Aynı zamanda mobil uygulama üzerinden de satış imkanı tanıyan Wish, platforma ConnectProf üzerinden kaydolan şirketlere benzersiz avantajlar da sunuyor. Lansman süresi boyunda Wish üzerinden satış yapmak isteyen şirketler, platformda mağazalarını oluşturduktan itibaren ilk 3 ay içindeki satışlardan, sadece %5 komisyon ödeyecek.

Türkiye'de E-ticaret'te yeni bir dönem başlıyor

Platformdaki satış başarısının algoritma sayesinde olduğunu dile getiren Wish.com Türkiye Ülke Hesap Yöneticisi Damla Kaçar, “Wish üzerinde çalışan bu özel algoritma sayesinde başarı, tüketicinin ürüne dair arama yapması üzerine kurulu değil. Ürünler kişilerin özelliklerine göre satın alma potansiyeli en yüksek olan kişilere gösteriliyor. Sadece bu algoritmaya dayalı satış başarısı, toplam satışların yüzde 70’inden fazlasını oluşturmaktadır.” Açıklamasını yaptı.

Şirket olarak Türkiye’de ilk iş bilirliğinden memnun olduklarını belirten ConnectProf Satış Müdürü Taner Kayman açıklamasında “Türkiye’nin lider e-ticaret altyapı sağlayıcısı T-Soft’u da bünyesinde bulunduran Tekrom’un entegrasyon platformu ConnectProf ile üst düzey yerli ve yabancı pazaryerlerine entegrasyon sağlıyoruz.

Dünya markası Wish’in de Türkiye’de ConnectProf’u tercih etmiş olmasından dolayı çok mutluyuz ve bu iş birliğine son derece önem veriyoruz. Sadece ConnectProf aracılığıyla Wish.com’a kaydolan Türk firmalara alan açıyoruz ve müşterilerimize birçok avantaj ile çok sayıda ülkede satış yapma fırsatı sağlıyoruz. Türkiye’de hali hazırdaki rekabetçi kur politikası da Wish.com’da hesap açan firmalara yurtdışında rekabetçi olabilmeleri için büyük fırsatlar sunuyor. Türk lirası ile maliyetlendirilen ürünler, sınır ötesinde dövizle ve yüksek kârlarla satılabilecek.” İfadelerine yer verdi. 

 

 


İlgili uygulamalar
Koronavirüs Türkiye'de E-ticareti nasıl etkilediKoronavirüs Türkiye'de E-ticareti nasıl etkiledi
E-ticaret sitesi Alibaba Çin engeliyle karşı karşıyaE-ticaret sitesi Alibaba Çin engeliyle karşı karşıya

PAYLAŞ