Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlarınıza en hızlı ve güvenli bir şekilde dosya ve çeşitli indirme işlemi yapabilmek için ekstra yardımcı bir araca ihtiyacınız olacaktır. Sizlere bu içeriğimizde Windows için en iyi ücretsiz dosya indirme programlarını derledik. Dosya indirme yönetici araçları ile bağlantı hızınızın sunacağı veri hızına kaynaklı olarak oldukça hızlı içerikler indirebileceksiniz. Web üzerinden müzik, film, video veya herhangi bir dosyayı ücretsiz dosya indirme programlarını kullanarak indirebileceksiniz.

FlashGet

FlashGet dünyaca ünlü indirme rekorları kıran çok geniş çaplı bir yazılımdır. Program ile indirilen dosyaları parçalara ayırarak çok daha rahat ve kısa sürede indirilmesini sağlar, indirme hızınızı siz belirleyebilirsiniz, sorunsuz olarak dosyaları indirebilir ve bunların hepsini türkçe bir şekilde gerçekleştirebilmek için bu yama eklentisini indirebilirsiniz.

EagleGet

EagleGet; internet ortamından dilediğiniz dosyayı hızlı bir şekilde bilgisayarınıza indirmenize olanak sağlayan kullanımı kolay ve tamamen ücretsiz bir dosya indirme hızlandırma yazılımıdır. EagleGet yazılımının kullanımı kolay arayüz araçları ile dosya indirme işlemlerinizi hızlı bir şekilde yapabilir, dosyaları eş zamanlı olarak birden çok parçaya kolaylıkla bölebilirsiniz.

GetGo Download Manager

GetGo Download Manager sayesinde; Google Video, Myspace, YouTube, DailyMotion, MetaCafe, iFilm/Spike, Break ve Vimeo gibi siteler başta olmak üzere tüm FLV ve MP4 uzantılı videoları bilgisayarınıza kolayca indirebilirsiniz. Internet Explorer ve Mozilla Firefox tarayıcıları ile antivirüs proramlarına entegre alarak çalışan program, indirme hızını %300 – 500 arasında arttırırken aynı zamanda güvenli bir indirme işlemi de sunmuş oluyor.

Internet Download Manager

Program sayesinde hızınızı 5 kata kadar yükseltebilirsiniz. Internet Download Manager, FTP, HTTP, HTTPS, SHTTP protokollerini, proxy sunucularını, güvenlik duvarlarını, çerezleri, ses dosyalarını, MPEG video içeriklerini desteklemektedir. Bunun yanında aklınıza gelebilecek en popüler tarayıcılarla da uyumlu çalışan program sayesinde sorunsuz bir şekilde işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. 

Jdownloader

Jdownloader Rapidshare.com, megaupload.com gibi dosya paylaşım sitelerinden premium hesap satın almadan, hızlı bir şekilde dosya indirmenizi sağlayan bir yazılımdır. Çoklu paralel indirme, captcha algılama, otomatik sıkıştırılmış dosya çıkartma, link şifreleme gibi pek çok özelliği sahip olan bu program sayesinde artık dosya indirmek çok daha kolay.

Orbit Downloader

Youtube, Imeem, Pandora, Rapidshare, Myspace ve genel indirme işlemlerini daha kolay ve daha hızlı bir biçimde yapabilmenizi sağlar.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir