WhatsApp'a hızlı kişi ekleme özelliği geldi! - Haberler - indir.com

WhatsApp'a hızlı kişi ekleme özelliği geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-11 09:06:02
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Online mesajlaşma uygulamalarının en popüleri WhatsApp, son zamanlarda getirdiği yeniliklerin arasına birisini daha ekledi.

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, son zamanda getirdiği yenilik ve güncellemelerle oldukça meşgulken son güncellemeyle birlikte daha kullanışlı bir hale geliyor. Yeni güncellemeyle birlikte WhatsApp kişileri için önemli yenilikler geldi.

WhatsApp bildirim ekranında isim gözükmeme hatası ortaya çıktıWhatsApp bildirim ekranında isim gözükmeme hatası ortaya çıktı

WhatsApp'ta kişi eklemek ve kontrol etmek daha da kolay oldu!

Güncelleme öncesi WhatsApp'ta kişileri aramak için öncelikle rehbere kaydetmemiz gerekiyor, tek bir mesaj atmak için bile numarayı rehbere kaydetmemiz gerekiyorken bunun gibi zorluklar rehber'i gereksiz dolduruluyordu. Son gelen güncellemeyle birlikte herhangi bir numarayla görüşme başlatmak için veya kişinin WhatsApp kullanıp kullanmadığını kontrol etmek için rehbere kaydetmek gerekmeyecek.

Bu güncelleme ile birlikte bir kişiye yazmak veya aramak için rehbere kaydetmeye gerek kalmıyor, İstediğiniz kişiyi direkt olarak uygulama üzerinden kontrol etme imkanı sunulurken bu özelliğe kavuşmak için uygulamayı güncellemeniz yeterli olacaktır.

WhatsApp'ta kişiyi kaydetmeden nasıl görüşme başlatılır?

Bu yeni gelen özellik ile birlikte bir telefon numarası girerek, rehbere kaydetmeden WhatsApp üzerinden kontrol edilebilir. Bu yeni özelliği kullanabilmek için “Yeni Sohbet > Yeni Kişi” seçeneğine dokunabilirsiniz.


iOS'a WhatsApp Business uygulaması geliyoriOS'a WhatsApp Business uygulaması geliyor
WhatsApp Business iOS kullanımına açıldı!WhatsApp Business iOS kullanımına açıldı!

PAYLAŞ