WhatsApp'a gönderilen fotoğrafı düzenleme özelliği ekleniyor - Haberler - indir.com

WhatsApp'a gönderilen fotoğrafı düzenleme özelliği ekleniyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-12 12:03:02
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Uygulama

Bünyesine yeni entegre edecek özellik sayesinde popüler mesajlaşma platformu olan WhatsApp, gönderdiğiniz herhangi bir fotoğrafı kolay bir şekilde düzenlemenize izin veriyor. WhatsApp’ın beta güncellemesi ile farkına varılan medya düzenleme seçeneği, mesajlaşma platformu WhatsApp’ın beta sürümleri için yayınladığı kodları inceleyerek yenilikleri çözen WABetalnfo tarafından keşfedildi.

Bugün bakıldığı zaman en popüler anlık mesajlaşma platformu olan WhatsApp, yeni bir özelliği ile kullanıcılarının karşısına çıktı. Görünen o ki WhatsApp’ın sunduğu bu yeni özellik herkes tarafından oldukça sevilecek. Sosyal medya platformu olan Facebook’un çatısı altında faaliyet gösteren WhatsApp, dünya genelinde 1.5 milyar kullanıcı tarafından kullanılıyor. Son dönemlerde uygulamaya dahil edilen özellikler ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran WhatsApp, yeniliklerine hız kesmeden devam ediyor.

WhatsApp'ın çöküşünden sonra bakanlıktan şaşırtan açıklama!WhatsApp'ın çöküşünden sonra bakanlıktan şaşırtan açıklama!

Bundan böyle WhatsApp’ta fotoğrafları düzenlemenize izin veriyor

Bünyesine yeni entegre edecek özellik sayesinde popüler mesajlaşma platformu olan WhatsApp, gönderdiğiniz herhangi bir fotoğrafı kolay bir şekilde düzenlemenize izin veriyor. WhatsApp’ın beta güncellemesi ile farkına varılan medya düzenleme seçeneği, mesajlaşma platformu WhatsApp’ın beta sürümleri için yayınladığı kodları inceleyerek yenilikleri çözen WABetalnfo tarafından keşfedildi. Söz konusu olan özelliğin yayına alınmasının arkasından kullanıcılar, gönderdikleri fotoğrafları “Düenle” sekmesine basarak düzenleyebilecek ve düzenlenen bu görseli tekrardan karşı tarafa gönderebilecek. Bu özelliğin hem Android işletim sistemi hem de iOS işletim sistemi platformlarda aynı anda yer alması bekleniyor.

Yakın bir süre içerisinde özellik kullanıcılara dağıtılacaktır

Özellik şu an için beta kullanımının testinde. Bu test bittikten hemen sonra bütün WhatsApp kullanıcılarına açılacağını tahmin ediyoruz. Peki indir.com okurları olarak Facebook’un bünyesinde bulunan mesajlaşma platformu WhatsApp’ın yeni medya düzenleme özelliği hakkında neler düşünüyorsunuz? Söz konusu olan bu özellik sizlerin işini görür mü? Bizlerle yorumlarınızı paylaşabilir, sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek tüm gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz.

 

 


İlgili uygulamalar
Whatsapp'da numaraların yerini QR kodlar alacakWhatsapp'da numaraların yerini QR kodlar alacak
Migros, WhatsApp ile birleşiyorMigros, WhatsApp ile birleşiyor

PAYLAŞ