WhatsApp'a Animasyonlu Çıkartmalar Geliyor - Haberler - indir.com

WhatsApp'a Animasyonlu Çıkartmalar Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-19 13:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Online sohbet uygulaması olarak uzun yıllardır kullanıcıların tek adresi olan WhatsApp, gerek iş dünyasında gerek kişisel yaşamda kullanıcılara güvenli sohbet imkanı sunuyor. Mesaj, sesli arama ve görsel arama seçenekleri ile kullanıcıların iletişim anlamında tüm ihtiyaçlarını karşılayan WhatsApp, veri gönderme seçenekleri ile de fonksiyonelliğini artırıyor. Sohbet esnasında kullanılan emoji seçenekleri sohbetin çok daha eğlenceli bir hava kazanmasını sağlayan en önemli etkenlerden biridir. Şimdi ise WhatsApp, görsel açıdan çok daha zengin olmak adına çeşitli yenilikler geliştirmeye hazırlanıyor. Eğlenceli sohbetlerde kullanıcıların emojiler bu görsel yenilik sayesinde daha da eğlenceli bir hal alacak. Hareketli çıkarmaları kapsayan bu yenilik yakın zamanda WhatsApp içerisinde yerini almaya hazırlanıyor. 

Uygulamayı ilk gününden bu yana sürekli olarak geliştirmeye yönelik yenilikler yapan WhatsApp, geçtiğimiz günlerde WhatsApp Business seçeneğini sunarak iş dünyasında çok daha etkin olmaya yönelik bir yenilik yapmıştı. Yakın zamanda gelecek olan hareketli görsel seçeneği ise kullanıcıların fazlasıyla hoşuna gidecek içeriklere sahip olacak. Şu an çalışma aşamasında olan bu özelliğin yakın zamanda aktif hale getirilmesi bekleniyor. WaBetaInfo aracılığı ile aktarılan bilgilere baktığımız taktirde WhatsApp, animasyonlu çıkartmalar adında yeni bir özellik üzerinde çalışmaya başladığını görüyoruz. 

Facebook, Instagram ve WhatsApp Çökmesi Sonrası Bakanlıktan AçıklamaFacebook, Instagram ve WhatsApp Çökmesi Sonrası Bakanlıktan Açıklama

WhatsApp, hareketli çıkartmalar ile yenileniyor

Dünyanın en popüler online sohbet uygulaması olarak yıllardır hayatımızda olan WhatsApp, şüphesiz akıllı cihazlarımızın vazgeçilmez uygulamasıdır. Yediden yetmişe milyonlarca kullanıcıya sahip olan bu sohbet uygulaması her gelen gün daha da farklı özellikler ile gelişerek kullanıcılarına kusursuz bir kullanım sunmayı hedefliyor. Yakın zamanda gelmesi beklenen animasyon özellikli çıkarmalar seçeneği, kabaca çıkartmalar özelliği ile GIF özelliğinin birleşimi sonucunda ortaya çıkacak. Mevcut çıkartmaların ve emojilerin aksine GIF şeklinde yepyeni seçenekler WhatsApp uygulaması ile yakın zamanda kullanıcılarına sunulacak. Animasyon özellikli çıkartmalar, tıpkı bir GIF gibi özel animasyonlara ve hatta hareket efektine sahip olacak. Bununla beraber aynı zamanda hareket özelliğine sahip olacak olan bu içeriklerin çıkartmalar gibi şeffaf arka plan tasarımı ile gelecek. 

Animasyon özellikli çıkartmalar şu an için geliştirme aşamasında olduğu için söz konusu özellik hakkında şu an için pek fazla detay yoktur. Buna rağmen bu özelliğin ilk olarak iOS işletim sistemli platformlara geleceği ve aynı zamanda WhatsApp Wep sistemi de dahil olmak üzere tüm platformlarda kullanılacak. Her geçen gün daha da gelişen WhatsApp uygulaması kullanıcılarına kusursuz hizmet vermek için gelişim gösteremeye de devam ediyor. WhatsApp, yapılan son güncelleme ile beraber animasyonlu çıkartmaları uygulamanın kodlarına entegre etti fakat yenilikler henüz aktif hale getirilmiş durumda değildir. Elde edilen bilgiler doğrultusunda, WhatsApp üzerinde yer alan tüm hataların giderilme işlemleri bittikten sonra animasyonlu içeriklerin ilk önce beta sonra ise tüm kullanıcılara sunulacak şeklinde düşünüyoruz. Yepyeni animasyonlu çıkartmalar ile kullanıcılar son derece eğlenceli sohbetler içerisinde yer alacaklar. Çıkartmaları kullanarak sohbetlerinizi daha da eğlenceli bir hale getirebilirsiniz. Şu an test aşaması olduğu için yeni özellikler için biraz daha beklememiz gerekiyor. 

 


WhatsApp Business için iOS hamlesi!WhatsApp Business için iOS hamlesi!
WhatsApp bildirim ekranında isim gözükmeme hatası ortaya çıktıWhatsApp bildirim ekranında isim gözükmeme hatası ortaya çıktı
iOS'a WhatsApp Business uygulaması geliyoriOS'a WhatsApp Business uygulaması geliyor

PAYLAŞ