WhatsApp Web'in heyecanla beklenen özelliği geliyor - Haberler - indir.com

WhatsApp Web'in heyecanla beklenen özelliği geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-24 09:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamalarının başında gelen WhatsApp, 2009 yılında kullanıcıların beğenisine sunuldu ve şimdi de 2 milyardan fazla kullanıcı sayısına sahiptir. 2015 yılının Ocak ayında da WhatsApp Web tanıtılarak büyük bir yeniliğe imza atan başarılı şirket, kullanıcıların en çok kullandığı özellik olmayı başardı. 

WhatsApp Web platformunu kullanmak için akıllı cep telefonunuz ve bilgisayarınız internete bağlı olmalıdır. Akıllı cep telefonunuzun internet bağlantısı kesildiğinde hizmet kullanılmıyor. Şirketler için Web sürümünün her an kullanılması için yenilikler yapılabilir. 

WhatsApp Web eski web tarayıcılarında çalışmayacakWhatsApp Web eski web tarayıcılarında çalışmayacak

WhatsApp Web artık telefona bağlı olmadan kullanılabilir

Olmazsa olmaz platformlardan WhatsApp uzun bir süredir birden fazla cihaz desteği ile çalışma özelliğine sahiptir. WABetaInfo tarafından sunulan bilgilere göre uygulamanın Beta programına katılırsanız, hesabınızı dört masaüstü cihaz üzerinden kullanmaya izin verilecek. Program bile şu an için WhatsApp beta kullanıcıları tarafından tam olarak kullanılamıyor. Söz konusu bu uygulamanın test programının hem WhatsApp hem de WhatsApp işletme hesabı sahipleri için mevcut olduğu bildiriliyor. Birkaç ay sonrasında kullanıma sunulması beklenen bu özellik, daha şimdiden bir çok kullanıcıyı sevindirdi.

WhatsApp Web nedir ?

Adından da anlaşılacağı üzere WhatsApp uygulamasını bilgisayarınıza taşıyan WhatsApp Web ile beraber mesajları bilgisayardan cevaplamanız mümkün olacak. WhatsApp Web kullanmak isteyenlerin karşısına bu noktada iki farklı seçenek çıkıyor. Herhangi bir internet tarayıcısı üzerinden bu servisi kullanmayı tercih edebilir veya masaüstü uygulamasını indirerek tarayıcıdan bağımsız çalışmasını sağlayabilirsiniz.

WhatsApp Web nasıl kullanılıyor ?

  • Tarayıcıyı açtıktan sonra web.whatsapp.com yazarak ilgisi sayfaya ulaşabilirsiniz.
  • Sayfa açıldıktan sonra akıllı telefonunuzda WhatsApp uygulamasını açın ve Ayarlar bölümüne girin.
  • Ayarlar bölümünde WhatsApp Web / Masaüstü seçeneğini göreceksiniz. Buna tıkladıktan sonra ekrandaki barkodu taratmanız yeterli.

Artık WhatsApp Web platformunu her iki cihazınız da internete bağlı olduğu sürece kullanmak mümkün olacak. Bu yeni özellik kullanıma sunulduğunda ise telefona ihtiyacınız olmayacak. 

 


WhatsApp Web için önemli görüşme özelliği geldiWhatsApp Web için önemli görüşme özelliği geldi
WhatsApp Web ve masaüstü sürümlerine görüntülü konuşma geliyorWhatsApp Web ve masaüstü sürümlerine görüntülü konuşma geliyor
WhatsApp Web görüntülü konuşma özelliğine kavuşacakWhatsApp Web görüntülü konuşma özelliğine kavuşacak

PAYLAŞ