WhatsApp Web artık telefonsuz çalışacak - Haberler - indir.com

WhatsApp Web artık telefonsuz çalışacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-02 12:03:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Dünyanın en çok tercih edilen anlık mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp, geçtiğimiz senelerde kullanıcıları için özel bir web sürümü yayınlamıştı. Bu özellik sayesinde birçok kullanıcının uygulama deneyimini de geliştiren  Whatsapp, Web sürümünü güncelleyerek uygulama deneyimini arttırmayı hedefliyor. 

Web kullanıcılarının da bildiği gibi, kullanıcıların Whatsapp Web’i kullanabilmesi için akıllı telefonlarıyla kullandıkları tarayıcı arasında bir bağlantı kurmaları gerekiyor. Bunun yanı sıra telefonun internete bağlı ve Whatsapp’ında  aktif olması gerekiyor. Aksi durumda Whatsapp Web’te mesajlara erişim sağlanamıyor. Kullanıcıların bu özelliği rahat bir biçimde kullanabilmesi için bilgisayarlarının ve telefonlarının aynı alanda olması gerekiyordu. Bunun nedeni ise kullanıcıların karşısına çıkabilecek olası güvenlik sorunlarıydı. Bir süredir bu konu hakkında güvenlik önlemlerini sıklaştırarak çalışmalar yürüten Whatsapp, Web sürümünün performansını arttırmayı başardı. 

WhatsApp sesli mesajları bildirimden dinlenebilecekWhatsApp sesli mesajları bildirimden dinlenebilecek

Whatsapp masaüstü uygulaması mı geliyor? 

WhatsApp Web Kullanıcılarına Özel 7 İpucu

Whatsapp ile ilgili güncellemelerin haberlerini kullanıcılara öncesinden sunan WABetaInfo, Whatsapp geliştiricilerinin uzun bir süredir çalışmalar yürüttüğü Web sürümünün artık akıllı telefonlar kapalıyken de çalışabileceği iddiasında bulundu. Whatsapp’ın Web sürümünün yanı sıra bir masaüstü uygulaması geliştireceğini açıklayan WEBetaInfto, uygulamanın kullanıcılara ne zaman sunulacağı hakkında bir tahminde bulunmadı. 

Bunun yanı sıra WABetaInfo, Whatsapp’ın çoklu platform desteği üzerinde çalıştığını açıkladı. WABetaInfo Whatsapp’ın üzerinde çalıştığı yeni özelliklerle ilgili olarak herhangi bir fotoğraf yayınlamadı, ancak şirketin şuanda bu özellikleri test aşamasında olduğunu dile getirdi. 

 


WhatsApp son güncellemesinde stalkerları üzecekWhatsApp son güncellemesinde stalkerları üzecek
WhatsApp Uygulamasında Sabitleme İşlemi Ne İşe Yarıyor?WhatsApp Uygulamasında Sabitleme İşlemi Ne İşe Yarıyor?

PAYLAŞ