WhatsApp QR Kod Ödeme Özelliği Geliyor - Haberler - indir.com

WhatsApp QR Kod Ödeme Özelliği Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-27 11:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler mesajlaşma servisi WhatsApp için yeni özellikler geliştirilmeye devam ediliyor. Bir süre önce para gönderme özelliğinin geleceği ortaya çıkan uygulama için şimdi ise QR kod ile ödeme yöntemi getirildi. Sınırlı yeteneğe sahip olan ve henüz test aşaması ile gelişmeye devam eden bu söz konusu özelliğin detayları ortaya çıktı. WhatsApp test programı ile gelmesi olan muhtemel özellikler deneyimlenerek test ediliyor. Bu noktada WhatsApp'a QR kod kullanarak ödeme yapma özelliği geldi diyebiliriz.

Bu yeni özellik ile beraber kullanıcılar artık QR kod sayesinde ödeme yapabilecekler. Özelliği kullanmak için QR kodu okutmak yeterli olacaktır. Kod ödeme özelliği şuan için Android test kullanıcılarına sunulurken bu özelliği test etmek için 2.18.93 sürümüne ihtiyacınız bulunuyor. WhatsApp üzerinden üç noktaya tıklayarak ödemeler sekmesine giriş yapmanız gerekecek. Sonrasında gelecek iki seçenekler arasında QR kod seçeneğini kullanmak için tıklayın.

Daha sonrasında kod tarama ekranı sizleri karşılayacak ve sonrasında ise UPI ID doğrulaması ile tutar girme işlemi yaparak ödemeyi gerçekleştirebileceksiniz.





PAYLAŞ