Whatsapp, okundu olarak işaretle özelliğini duyurdu - Haberler - indir.com

Whatsapp, okundu olarak işaretle özelliğini duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-13 11:52:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Uygulama

Dünyanın en yaygın kullanılan, en popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp, kurulduğu günden bugüne birçok yeni özelliğe kavuştu. Whatsapp, her geçen gün bunların arasına yenilerini ekleyerek, kullanıcılarına daha kolay bir mesajlaşma deneyimi yaşatmayı amaçlıyor. Son olarak Whatsapp için yayınlanacak olan bir yeni özellik daha duyuruldu. Özellik, Whatsapp'taki mavi tiki kapsıyor. Bilindiği üzere şu an size Whatsapp üzerinden gelen bir mesajı açıp okuduğunuz zaman, karşı taraf mesajı mavi tik olarak görüyor. Tabi bunun için okundu bilginizin açık olması da gerekiyor. Fakat kimi zaman mesajlarınızı bildirim çubuğu üzerinden açıp okuyabiliyorsunuz ve bu şekilde okuduğunuzda, mesajı gönderen kişi sizin okuduğunuzu bilmiyor. Eğer isterseniz artık bilmesini sağlayabileceksiniz.

Bildirim çubuğunuza, 'okundu olarak işaretle' özelliği geliyor

Her geçen gün yeni bir özelliği ile gündeme gelen Whatsapp, şimdi de 2.18.214 sürümü ile getireceği bir özelliğini duyurdu. Whatsapp'ta artık 'okundu olarak işsaretle' özelliği bulunacak. Bildirim menüsünden okuduğunuz bir mesaj için, karşı tarafa okundu bilgisi gönderebileceksiniz. Özellik şu an Whatsapp Beta kodları arasında yer alıyor. Fakat özellik hala geliştirme aşamasında olmasından ötürü, tüm kullanıcılara sunulmuş değil.

Şu an için özelliğin hala geliştirilme aşamasında olması nedeniyle tüm ayrıntıları da netleşmiş değil. Özelliğin geliştirme aşamasının tamamlanmasının ardından, hem beta hem de alfa kullanıcıları tarafından, yeni özellik kullanılmaya başlanacak. Yeni sürüm ile birlikte bir de 'sessize al' özelliği üzerinde çalışıldığı biliniyor. Normalde bu özellik bir sohbet içerisine girerek kullandığınız bir özellikken, bunu da sürümün yayınlanmasıyla birlikte bildirim çubuğu üzerinden yönetmeye başlayacaksınız.





PAYLAŞ