Aşırı mesajların olduğu WhatsApp sohbetlerinde arama kısmında bir mesajı aratarak bulmak kolay olabiliyor. Ancak sesli mesajların yoğun olduğu bir sohbetten sesli mesaj aramak zor olabiliyor. Bu noktada iOS platformunda bir çözüm yer alıyor. Bu çözüm ile beraber iOS kullanıcıları sohbette yer alan tüm sesli mesajları listeleyebilecekler. Daha çok grup konuşmalarında mesaj takibi yapmak ve bir içeriği bulmak oldukça zorlaşabiliyor. iOS tarafında ise bir kelime aratmak haricinde sesli mesajları ve GIF içerikleri gibi aramalar gerçekleştirebilirsiniz.

WhatsApp Sesli Mesajları Bulmak

İlk olarak sohbet içerisinde GIF’leri bulmak için sohbet arama özelliğine girin. Sohbet içi arama çubuğuna sohbette yer alan GIF’leri görüntülemek için GIF yazmanız yeterli olacaktır. Belge aramalarınızda ise belge uzantısı olan zip, rar, pdf gibi aramalar gerçekleştirebilirsiniz.

Sesli mesajları bulmak için ise arama kısmına ‘opus’ yazmak yeterli olacaktır. WhatsApp’ın ses formatı olan Opus ile sohbette yer alan sesli mesajlara hızlı bir şekilde erişmek mümkün olacaktır. Ancak Android tarafında ise File Manager uygulamaları ile ‘opus’ kelimesinin aramasını gerçekleştirebilir ve sesli mesajları listeleyebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir