Whatsapp, Instagram ve Facebook Çöktü - Haberler - indir.com

Whatsapp, Instagram ve Facebook Çöktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-04 11:32:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Dün gece saatleri itibariyle anlık mesajlaşma servisi WhatsApp dahil olmak üzere Facebook ve Instagram sosyal medya uygulamaları çöktü. Facebook’un sahip olduğu Instagram ve WhatsApp’ta çeşitli bağlantı sorunları yaşandı. Bu noktada WhatsApp tarafında fotoğraf paylaşımı karşı tarafa gitmezken, mesaj göndermede sorun yaşanmadı. Konu hakkında herhangi bir açıklama yapılmazken, bu çökmelere benzer sunucularda yer alan Instagram ve Facebook platformları da dahil oldu. WhatsApp tarafından fotoğraf karşı tarafa gönderiliyor gözüküyor ancak tekrar dene bölümüne bastığınız zaman fotoğraf mevcut değil veya görüntülenemiyor şeklinde bir hata mesajı ile karşılaşılıyor.

WhatsApp, Instagram ve Facebook Çöktü

WhatsApp Mesajları Google Drive'a Nasıl Yedeklenir ve Nasıl Geri Yüklenir?WhatsApp Mesajları Google Drive'a Nasıl Yedeklenir ve Nasıl Geri Yüklenir?

Metin mesajları bölümünde sorun olmazken sesli, fotoğraf ve video mesajlar gönderilemiyor. Fotoğraf indirmek istenildiği zaman ise indirme başarısız hatası ortaya çıkıyor. Bu hatayı alan kullanıcıların tekrar göndermeleri öneriliyor. Instagram tarafında ise gönderiler ve fotoğraflar gözükmüyor. Hikaye tarafında ise paylaşım yapılamadığı gibi görüntülemede yapılamıyor. Şuan için son duruma göre WhatsApp sorunu çözülmüş durumda. Ayrıca Instagram ve Facebook için de sorunların düzeldiğini söyleyebiliriz.


WhatsApp Yanlış Kişiye Fotoğraf Göndermeyi ÖnleyecekWhatsApp Yanlış Kişiye Fotoğraf Göndermeyi Önleyecek
WhatsApp Durumları Diğer Uygulamalarla BirleşiyorWhatsApp Durumları Diğer Uygulamalarla Birleşiyor

PAYLAŞ