WhatsApp için çoklu hesap desteği yolda! - Haberler - indir.com

WhatsApp için çoklu hesap desteği yolda!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-01 19:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en popüler mesajlaşma servisi olan WhatsApp için yepyeni bir özellik daha geliyor. Kullanıcı deneyimini her zaman en üst seviyede tutmayı hedefleyen şirket, yeni özellikler ile uygulamasını geliştirmeye devam ediyor. Şimdi ise WhatsApp için uzun bir süredir geleceği bilgisi verilen bir özelliğin yakın zamanda kavuşacağı ortaya çıktı. Facebook’un sahip olduğu WhatsApp, altyapısını sürekli bir şekilde güçlendirerek yeni özellikler kazanmaya devam ediyor. Son olarak ise kendisini belirli bir süre sonra silen bir mesaj altyapısının yakında geleceği ortaya çıktı. Bu yeni altyapı özelliği ile beraber sohbet içerisinde yer alan tüm mesajlar belirli bir sonra otomatik olarak silinebilir hale gelecek. Bu söz konusu özellik henüz beta aşamasında yer alıyor. Son Android beta sürümünde görünene göre beklenen WhatsApp çoklu hesap desteği de yeni güncelleme ile beraber gelecek.

WhatsApp’a beklenen yeni özellikler geliyor

WhatsApp, sunucu kapasitesini iki kat artırdıWhatsApp, sunucu kapasitesini iki kat artırdı

Söz konusu yeni çoklu hesap desteği sayesinde kişi aynı WhatsApp hesabını iki farklı cihazda kullanabilir olacak. Bu sayede bir hesap hem Android hem de Android bir tablet üzerinden açılabilecek. Bu özelliğin Android ile beraber iOS için de geleceği bilinirken, farklı cihaz üstü girişlerde kişilerin bildirim alacağı belirtiliyor. Ancak özelliğin henüz net olarak ne zaman geleceği belli olmuş değil.

Şirket geçtiğimiz ay büyük güncellemesini yayınlamış ve hem Android hem de iOS için karanlık arayüz modunu yayınlanmıştı. Bu mod özellikle OLED ve AMOLED ekranlı cihazlarda daha az enerji tüketimi haline geliyor. Diğer yandan karanlık ortamlarda daha kolay bir mesajlaşma imkanı sağlayan koyu arayüz modu tamamen siyah seçeneğini kullanıcılarına sunuyor. Yeni özelliğin firmanın açıklamalarına göre sistemin yerleşik koyu mod ayarı ile uyumlu olduğunu ifade ediyorlar. Bakalım yeni özellikler ne zaman sunulacak yakında göreceğiz.


Realme’den 65 yaş üzeri vatandaşlara Whatsapp eğitimiRealme’den 65 yaş üzeri vatandaşlara Whatsapp eğitimi
WhatsApp durum videolarına sınır geliyorWhatsApp durum videolarına sınır geliyor

PAYLAŞ