WhatsApp Hesabı Nasıl Silinir? - Haberler - indir.com

WhatsApp Hesabı Nasıl Silinir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-09 10:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Şuan bir akıllı telefona sahip olup anlık mesajlaşma uygulamalarının popüler olanı WhatsApp'ı kullanmayan yoktur. İlk çıktığı zamanlarda sadece bir mesajlaşma platformu olan bu uygulama Facebook tarafından satın alındıktan sonra yeni özellikler ve yetenekler kazanmaya başladı. Sırasıya sesli görüşme özelliği ve görüntülü görüşme özelliğinin ardından bir diğer sosyal medya uygulaması olan Snapchat'den küçük özellikler aşırılmaya başlandı. Hikayeler özelliği getirilen WhatsApp, bir süre eleştirilsede yoluna devam etti diyebiliriz.

Ancak bazı zamanlar çeşitli nedenlerden ötürü WhatsApp hesabınızı silmek isteyebilirsiniz. Bu noktada akıllı telefonunuz üzerinden WhatsApp uygulamasını kaldırmanız yeterli olmayacak ve karşıdaki kişilerin rehberinde yine WhatsApp hesabınızın olduğu gözükecektir. WhatsApp'ı tekrar yüklediğinizde ise tüm sohbetleriniz ve tüm eski içerikler tekrar yüklenecektir. Bu sorundan kurtulup sıfır bir şekilde komple hesabı silmek için yapmanız gereken adımlara geçelim.

WhatsApp Hesabınızı Silmek

  • WhatsApp uygulamasını açarak Ayarlar menüsüne erişin.
  • iOS tarafında ana ekranın sağ alt bölümünden Ayarlar'a girebilirsiniz.
  • Android tarafında ise sağ üst köşede yer alan üç nokta seçeneğine basarak Ayarlar menüsüne gidebilirsiniz.
  • Ayarlar kısmından Hesap'a basın.
  • Oradan 'Hesabımı Sil' bölümüne dokunun.
  • Varolan telefon numaranızı girerek Hesabımı Sil seçeneğine basın.

Bu işlemler sonucunda artık WhatsApp hesabınızı tam anlamıyla silmiş olacaksınız. Tekrardan telefonunuza WhatsApp Messenger uygulamasını yüklediğinizde ise, telefon numaranızı ve onay işlemlerini tekrardan girerek sıfırdan bir hesap kurulumu gerçekleştirebilirsiniz. Tekrar bir hesap kurduğunuzda Gmail hesabınıza WhatsApp profilinizi yedeklediyseniz, eski tüm mesajlarınıza tekrardan erişebilirsiniz.





PAYLAŞ