WhatsApp Business katalog özelliği ile dikkat çekiyor - Haberler - indir.com

WhatsApp Business katalog özelliği ile dikkat çekiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-08 15:33:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

WhatsApp işletme hesabı kullananlar için yeni ve işlevsel bir özellik geliyor. Şirket sadece bireysel kullanıcılarının değil, işletme sahibi kullanıcıları için de yeni önemli geliştirmelerini sürdürüyor. Artık işletmeler ürünleri için WhatsApp’ta katalog oluşturabilecekler. Bu kataloglar ise işletme sahiplerinin işlerini daha pratik bir hale getirecek. Dünyanın en çok tercih edilen mesajlaşma servisi WhatsApp, sadece tüketicileri değil işletme sahiplerini de düşünüyor. Küçük ve orta çaplı işletmeleri ilgilendiren bu yeni hamlede özellikle ürünlerini sunmakta zorlananların işine yarayacak diyebiliriz. Söz konusu katalog özelliği neler sunacak gelin bakalım.

WhatsApp İşletmeye Katalog Özelliği Geliyor

WhatsApp Business için iOS hamlesi!WhatsApp Business için iOS hamlesi!

Küçük işletmeler bu tarz e-ticaret platformları ile büyümeyi hedefliyorlar. Belli kitlelere internet sitelerinden erişen bu işletmeler iletişimlerini en sağlıklı şekilde WhatsApp Business ile gerçekleştiriyorlar. Artık ürünlerini WhatsApp ile de duyurabilecekler. Bir katalog oluşturma özelliği kazanan WhatsApp bu noktada tüketicilerin işletme ürünlerini WhatsApp üzerinden detaylı inceleyebilecekler. Şuan için bu yeni özellik Meksika, Almanya, İngiltere, Brezilya, Hindistan, ABD ve Endonezya da kullanılabilir olacak. Özelliğin kapsamının yakında Türkiye dahil tüm dünyada aktif olması bekleniyor.

WhatsApp’ın söz konusu bu katalog özelliği sadece WhatsApp Business kullanıcıları için sunulmuş durumda. İlerleyen dönemlerde ülkemizde de aktif olması beklenen WhatsApp Business’ın katalog özelliğinin kullanımı yukarıdaki video ile detaylı bir şekilde gösterilmiş durumda.


İlgili uygulamalar
iOS'a WhatsApp Business uygulaması geliyoriOS'a WhatsApp Business uygulaması geliyor
WhatsApp Business iOS kullanımına açıldı!WhatsApp Business iOS kullanımına açıldı!

PAYLAŞ