WhatsApp, birçok kişiyi mutlu edecek sessize alma özelliği geldi - Haberler - indir.com

WhatsApp, birçok kişiyi mutlu edecek sessize alma özelliği geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-02 12:00:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en popüler ve en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, birçok kişiyi sevindirecek olan özelliğini nihayet kullanıma sundu. Sürekli olarak yenilenerek güncel özellikler kazanmaya devam eden WhatsApp için geçtiğimiz aylarda kullanıcıların belirli sohbetlerin bildirimlerini daha önce olduğu gibi 1 yıl değil sonsuza kadar kapatmasına imkan tanıyacak özelliğin geleceği haberleri ortaya çıktı. Bu noktada diğer yandan 8 saat ve 1 haftalık seçenekleri de sunacak olan şirket, rahatsız olunan sohbetten çıkmadan onu tamamen görünmez hale getirecek ve bu durumun birçok kullanıcıyı sevindirecek bir hamle olması bekleniyor.

Bu özellik şimdi tüm kullanıcılar için sunulmaya başlandı. Yakın zamanda eksiksiz olarak tüm kullanıcılarından kullanılmaya başlayacak olan bu yeni özellik, normal sohbet yanında grup sohbetleri için de kullanılabilir olacak.

WhatsApp çoklu cihaz desteği çalışmalarında sona geldi!WhatsApp çoklu cihaz desteği çalışmalarında sona geldi!

 WhatsApp için sessize alma özelliği yayınlandı

WhatsApp, gönderdikten belli bir süre sonra kendisini silen mesaj sistemi için de çalışmalarını sürdürüyor. Gönderilen medya içerikleri için de bu özelliğin geçerli olacağını belirtiyor. Bu noktada kullanıcıların karşı taraftaki kişi sohbet penceresini kapattıktan sonra kendisini otomatik olarak silen fotoğraf, video ve GIF’ler gönderebileceğini belirtiyor.

Şuan için sadece Android tarafında test edilen bu yeni özellik, önümüzdeki aylarda resmi olarak kullanıma sunulacak şeklinde ifade ediliyor. Bu noktada henüz net bir tarih yer almazken, bu özelliğin gerçekten işlevsel olması bekleniyor. Bu altyapı baktığınız zaman metin mesajlarından çok medya içerikleri için daha işlevsel olması bekleniyor.


WhatsApp Süresi Dolan Medya özelliğine kavuşacak!WhatsApp Süresi Dolan Medya özelliğine kavuşacak!
WhatsApp ve Telegram tehlikeli mi?WhatsApp ve Telegram tehlikeli mi?

PAYLAŞ