Volvo, tırlarını tamamen elektrikli hale getirecek - Haberler - indir.com

Volvo, tırlarını tamamen elektrikli hale getirecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-27 13:31:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Otomobil şirketleri arasında bilinen popüler isimlerden olan Volvo, 2022’nin ikinci yarısında ağır hizmet tipi olarak tamamen elektrikli 3 yeni aracın satışına başlayacak Volvo Trucks, karayolu ağır yük taşımacılığında elektrikli araçlara geçişini hızlandırmayı hedefliyor. Araba teknolojisinin gün geçtikçe elektrikli otomobillere yönelik gelişimi görmeye devam ediyoruz. Volvo’da 3 yeni elekrikli aracını satışa başlayacak olan Volvo Trucks, karayolu ağır yük taşımacılığında elektrikli araçlara geçişi hızlandıracak. Farklı nakliye ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunan Volvo Trucks, özellikle AB ülkelerinde yakın bir zamanda tüm kamyon taşımacılığında elektrikli araçlara geçmeyi hedefliyor.

Kullanıcıların karbonsuzlaştırma ve daha yeşil nakliye seçeneklerini tercih etmeleri ve şirketlerin iklim hedefleri sebebiyle, ulusal nakliyatta elekrikli araçlara olan ilgi her geçen gün artmaya devam ediyor. Volvo Trucks ise rekabetçi ve çevresel sebepler ile tüketicilerin bu taleplerini göz önünde bulunduran nakliye şirketlerinin ihtiyaçlarına yönelik elektrikli araç ürün yelpazesine üç yeni hizmet kamyonu daha dahil ediyor.

Volvo Arabalarını Sanal Gerçeklik İle Test EdecekVolvo Arabalarını Sanal Gerçeklik İle Test Edecek

Volvo’dan 2022’de elektrikli araç hamlesi

2017 yılından beri Türkiye distribütörlüğü yapan Temsa İş Makinaları yürüttüğü Volvo Trucks’ın satışa sunduğu 3 yeni elektrikli kamyon modeli taşımacılıkta yeni bir dönem başlatacak. Volvo FH ve Volvo FM modelleri ile kentsel taşımacılıkta kullanılan elektrikli kamyonların şehirler arası bölgesel taşımacılık için kullanılması mümkün olacak. 2019’da Avrupa’da seri üretime geçirilen ve şehir içi ulaşımda kullanılan Volvo FL Electric ve Volvo FE Electric modelleri sonrasında Aralık 2020’de Kuzey Amerika için Volvo VNR Electric modelini satışa sunan Volvo Trucks, 2022’nin ikinci yarısında satışa başlayacağı yeni modelleri ile gelecek.

Orta ve ağır taşımacılıkta 6 farklı elektrikli model ile hem şehir içi hem de şehirlerarası taşımacılığında müşterilere çözümler sunacak. Bakalım Volvo ne gibi yeni araçlar ile gelecek göreceğiz.


Volvo önümüzdeki 5 yıl boyunca elektrikli araç üretecekVolvo önümüzdeki 5 yıl boyunca elektrikli araç üretecek
Volvo, Nvidia çiplerini kullanacakVolvo, Nvidia çiplerini kullanacak

PAYLAŞ